Siyaset Haber Girişi : 03 Mayıs 2018 14:15

İlhan Kesici CHP'nin cumhurbaşkanı adayını açıkladı

İlhan Kesici CHP'nin cumhurbaşkanı adayını açıkladı
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak öne çıkan isimlerden İlhan Kesici, CHP'nin cumhurbaşkanı adayının Muharrem İnce olduğunu söyledi.
Erzurumajans-CHP'de cumhurbaşkanı adayı için konuşulan isimlerden biri olan İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, cumhurbaşkanı adaylarının Muharrem İnce'nin olacağını işaret etti.

CHP Grup toplantısı için Meclis'e gelen İlhan Kesici,  "Dün akşam itibariyle Muharrem İnce adı öne çıktı. Tahmin ediyorum yetkili arkadaşlarla konuşmuşlar. Ben de bu münasebetle sabahleyin Muharrem İnce'yi telefonla tebrik ettim. O da tebriklerimi kabul etti. Allah hayırlı uğurlu etsin." dedi.

Bu sözlerin hemen ardından Muharrem İnce grup toplantısı için salona girdi. Partililer İnce'yi alkışlayarak karşıladı.

MUHARREM İNCE: ACELE ETMEYİN

Anadolu Ajansı muhabirine konuşan Muharrem İnce, "Yarın saat 10.00'da genel başkanımız açıklama yapacak, bekleyin, acele etmeyin. Benden bir şey beklemeyin. Sloganımız şu; zamanı gelince her şey güzel olacak." dedi.

KILIÇDAROĞLU YARIN AÇIKLAYACAK

CHP'nin cumhurbaşkanı adayının yarın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıklanması bekleniyor. Cumhurbaşkanı adayı olarak lhan Kesici, Yılmaz Büyükerşen, Muharrem İnce ve Abdüllatif Şener ismi öne çıkıyordu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.