Siyaset Haber Girişi : 07 Eylül 2016 18:00

Ilıcalı, Esnaf Kefalet Kooperatifini ziyaret etti

Ilıcalı, Esnaf Kefalet Kooperatifini ziyaret etti
AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı S.S. Erzurum Yeni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret etti.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı S.S. Erzurum Yeni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret etti. 

Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, S.S. Erzurum Yeni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yavuz Karasu'yu makamında ziyaret etti. Ilıcalı, Erzurum Bölge Birliğine bağlı olarak faaliyet gösteren Kooperatifin üyeleri ile hem sohbet etti hem de kooperatifin sorunlarını dinledi. 3 Binin üzerinde üyesi bulunan S.S. Erzurum Yeni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yavuz Karasu, hükümetin her zaman esnafın yanında olduğunu ve her konuda esnafa yardımcı olduğunu dile getirerek "Vekilimizi Erzurum için bir şans olarak görüyoruz. Sağolsun kendisi hep bizim sorunlarımızla ilgileniyor, esnafın her zaman yanında duruyor." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.