Magazin Haber Girişi : 06 Mayıs 2014 13:18

'İlk uyuşturucuyu Tolga Karel verdi'

'İlk uyuşturucuyu Tolga Karel verdi'
Ünlü manken Senem Kuyucuoğlu, kendisini Tolga Karel'in uyuşturucuya alıştırdığını, Defne Joy Foster'ın da uyuşturucuya kurban gitmiş olabileceğini iddia etti.
Erzurumajans-Ünlü manken Senem Kuyucuoğlu, kendisini Tolga Karel'in uyuşturucuya alıştırdığını, Defne Joy Foster'ın da uyuşturucuya kurban gitmiş olabileceğini iddia etti.

Kokain partisinde çekilen fotoğrafları internette yayıldıktan sonra Türkiye'nin gündemine oturan Senem Kuyucuoğlu Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu. İlk defa ünlü youncu Tolga Karel ile uyuşturucu kullandığını anlatan Kuyucuoğlu, "O gece çok sarhoştum, ortamdakiler uyuşturucu kullanıyordu.Tolga Karel "İçer misin?" diye sordu ve ilk kez uyuşturucu kullandım. Tolga'nın adını veriyorsam yalnızca çocuğu için veriyorum." dedi.

Defne Joy Foster'ın da uyuşturucuya kurban gitmiş olabileceğini iddia eden Kuyucuoğlu, "Defne Joy Foster Astım hastasıydı. Annesine bir şey bilmiyorum dedim. Kimse bildiğini anlatmıyor. Bu kız bu yaşta öldüyse bunun altında uyuşturucu olduğunu düşünüyorum. O kız öldü mü? Öldü. Astım hastasıydı, astımdan öldü dediler. Herkesin tekrar ifadesi alınsın. Onun yerinde ben de olabilirdim. Defne'nin uyuşturucudan öldüğünü düşünüyorum. O kızın ölümü havada kaldı. Herkes yeniden sorguya alınsın." ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.