Erzurum Haber Girişi : 02 Eylül 2019 16:30

İlk ziyareti Erzurum oldu

İlk ziyareti Erzurum oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla 3. Ordu Komutanlığı’na atanan ve görevine başlayan Korgeneral Şeref Öngay ilk ziyaretini Erzurum’a yaptı. Korgeneral Öngay, “Burası kilit bir şehir. Böylesi kadim bir şehirde olmaktan mutluyum” dedi.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Erzincan’daki 3. Ordu Komutanlığı’na atanan Korgeneral Şeref Öngay, beraberinde 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Veli Tarakçı ile Erzurum Valisi Okay Memiş’i makamında ziyaret etti. Hatıra defterini imzalayan Korgeneral Öngay, ilk ziyaretini iki yıl 9. Kolordu Komutanı olarak görev yaptığı Erzurum’a gerçekleştirdiğini söyledi.



Erzurum’un Anadolu’nun kilidi olduğunu belirten Korgeneral Şeref Öngay, “Burada hatıralarım, güzel dostluklarım var. Bu nedenle ilk olarak buraya geldim. Böylesi kadim bir şehirde olmaktan mutluyum” diye konuştu.



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Okay Memiş de kentteki askeri birliklerle uyumlu bir çalışma içinde olduklarını dile getirdi. Erzurum ve Palandöken Kayak Merkezi’nde son dönemde yaşanan gelişmeler hakkında da bilgi veren Vali Memiş, Korgeneral Öngay’a gümüş işlemeli Oltu Taşı ürünleri hediye etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.