Erzurum Haber Girişi : 03 Mayıs 2019 19:00

İlkokul öğrencilerinden Mucitpark ziyareti

İlkokul öğrencilerinden Mucitpark ziyareti
Erzurum Teknik Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü Koordinasyonunda, MEB Şehit Murat Ellik İlköğretim Okulu üçüncü sınıf öğrencilerine, öğretmenleri Ayşe Bayraktutan eşliğinde Mucitpark gezisi yapıldı.
Erzurumajans-Erzurum Teknik Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü Koordinasyonunda, MEB Şehit Murat Ellik İlköğretim Okulu üçüncü sınıf öğrencilerine, öğretmenleri Ayşe Bayraktutan eşliğinde Mucitpark gezisi yapıldı.



Erzurum Teknik Üniversitesi ve Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkındırma İdaresi ortaklığında çocukları ve gençleri küçük yaşlarda teknolojiyle tanıştırarak Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu üretken neslin temellerini atmak amacıyla kurulan Mucitpark'ı gezen öğrenciler, gördükleri ilgi ve teknoloji karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.



Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörü Yavuz Selim Aydın tarafından verilen hediyelerle mutlu olan minik öğrenciler üniversitemizden memnun ayrıldılar.






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.