İmam yellenirse cemaat gereğini yapmaz mı?

 

Tweet attım, sorular sordum.

 

Cevap veremezler demiştim öyle de oldu.

 

Alışmışlar efendim.

 

Bir şeyi yok saydıklarında sanıyorlar ki, problem ortadan kalkıyor.

 

“Susun susun unuttururuz” diye milleti uyuttuklarını sanıyorlar.

 

Efendim kimse aptal değil!

 

Nepotizm yani akraba kayırmacılığı bizim Büyükşehir Belediyesi’nin iliklerine kadar işlemiş durumda.

 

Sayıştay raporlarına bile yansımıştı ama umurlarında olmadı.

 

Hatırlayalım.

 

Sayın Başkan Mehmet Sekmen’in kardeşinin kayınbiraderi Mahmut Bektaş.

 

2014 yılında Özel Kalem Müdürlüğü kadrosuna açıktan atanan Mahmut kardeşimiz için usulsüz bir yöntem kullanılmıştı.

 

Yasadaki ’25 yaşını doldurmamış olma’ hükmü hiçe sayılmış ve zabıta yapılmıştı.

 

Tabi Mahmut kardeş, zabıta karakoluna uğramadı bile.

 

Önce Protokol ardından da Özel Kalem Müdürü yapıldı.

 

Dedim ya, konu Sayıştay raporlarına girdi, çıtları çıkmadı.

 

Sanki böyle bir usulsüzlük hiç olmamıştı.

 

Sonra İbrahim Sekmen sahne aldı.

 

Sayın Başkan’ın yeğeni olan İbrahim Bey, Palandöken A.Ş.’de Genel Müdürlük yapıyordu. Yanılmıyorsam öncesinde başkana danışman bile olmuştu.

 

Çok başarılı olsa gerek (!) kariyer basamaklarını bir anda tırmandı.

 

Yeğen İbrahim, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı oldu.

 

2017 yılının Ekim ayıydı.

 

Başkan Sekmen milyonlar aktardığı Kardelen TV’ye çıktı.

 

Akrabalarını belediyede işe aldığına dair hakkında çıkan haberlere karşılık veriyordu.

 

“Şunu herkes bilsin. Bir akrabam yok. Belediyede, şirketlerde bir akrabam yok. Sekmen soyadları, vatandaşın soyadları birbirine benzemez mi?” açıklaması yapmıştı.

 

Kimse düşmedi üzerine düşemedi!

 

Zaten kim ağzını açabilir ki?

 

Ve işler aldı başını yürüdü.

 

İmam yellenirse, cemaat gereğini yapmaz mı?

 

Sayın Sekmen’den örnek alan yöneticiler iddia odur ki, şirketlere hısım akrabayı doldurdu.

 

O yüzden tweet attım, sordum Enerji A.Ş.’yi!

 

Hadi buyursun cevap versinler.

 

Bu şirkette yönetim kadrosu ile çalışanların bir kısmı hep akraba mı?

 

Müdür yardımcısı, özel kalemi, pompacısı kim kimin nesi?

 

Genel Müdür görev yaptığı süre boyunca kimleri işe aldı?

 

Kaçı kimin neyi, kimin nesi?

 

Bu arada unutmadan devletin araçlarıyla define aramaya çıkan ekipte Enerji A.Ş. çalışanları var mıydı, yok muydu?

 

Soru çok efendim soru çok. 

 

Gelin görün ki, halkı takan yok!

 

Ve izleyelim.

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • erz 03 Mayıs 2022 09:37

    Enerji A ş genel müdürünün kardeşi kültür aş. den kaç aydır maaş alıyor ( sgk dökümlerinde vardır) Sur kayalar şirketi Kültür a ş ye ne kadarlık iş yapıp kaç milyon fatura kesti ve onun ödemesi hemen yapıldı mı? ( kayıtlarda vardır )

  • Dadas Hakkı 30 Nisan 2022 11:25

    Mehmet Uludeveci'den bahseden Cengizhan Acar yalamasi. Aklin yenimi basina geldi sorun vardiysa neden sesini cikarmadin konussaydinya. Şimdi Cengiz Müdürüne sirin gozukmek icinmi bir şeylere soyundun. Gercekler eninde sonunda ortaya cikacak ve adalet yerini bulacak hic merak etme.

  • Dadaş çelik yay 22 Nisan 2022 22:31

    Surkayalar şirketi Enerji as genel müdürünün şirketiymis Ve bu şirket 24 milyon TL lik is yapan bir şirket. 24 milyon TL lik is yapan bi şirketin 2 tane işçisi var birisi enerji as proje amiri Serkan gülen diğeri şirketin sahibi olan cengizhan acarin akrabası akif kaya Cengizhan acar bu şirketi akrabasının üstüne yapmış yani akif kayanın Simdi ben bi vatandaş olarak şunu soruyorum 24 milyon TL lik is yapan bi şirkette 2 kişi nasıl çalışıyor bu 2 kişi 24 milyon TL lik ne is yapmış olabilir bunuda dikkate almanızı öneririm

  • Kaldı 1 Sene 21 Nisan 2022 22:10

    Ak parti demek torpil demek ak parti demek akraba demek. Neyin hesabını yapıyorsunuz. G*t kadar şirketlerde müdür ve yardımcıları var herbirinin altında arabaları var mazot beleş Enerji A.ş ye yanaşıyorlar dolduruyorlar. Mazot olmuş 22 TL anlamaz bilmezler. Bu milletin hakkını nasıl ödeyeceksiniz. Babalarının şirketleri gibide öyle bir sahiplenmişlerki bir yürüyüşleri var akıllara zarar. Az kaldı çooook az kaldı her bir b*okunuzu bu erzurumun milleti çok iyi anladı. Gerçi şimdi derler yükünü alan aldı sen Sene bak. Haram zıkkım olsun. Mehmet sekmen eğer adamsan eğer gerçekten reise gönül vermiş can dostun dava yolsaşınsa şu şirketlere Bi el.

  • Artt 21 Nisan 2022 21:57

    Yatacak yeriz yok

  • EBB 21 Nisan 2022 18:15

    Birde belediyenin tüm tesislerini kendilerinin öz malıymış gibi kullananlar var.Özel kahvaltılar yemekler .Şirketlerin parasıyla eşlerine Volvo jip alıyor beyzadeler .Volvo jip binenler tabi tatillerini geçirmek için parisi tercih ediyorlar.

  • EBB Personel 21 Nisan 2022 14:57

    Sadece Neden Enerji Aş. Yükleniyorsunuz 10 tane bilinen şirketin hepsinde aynı durum mevcut. Örneğin Çetaş Çalışanlarından icralık olanların icralarını maaşlarından keser ama ödemez icraya Yetmez bireysel emeklilik havuzundaki personelden parayı keser senelerce onuda ödemez Ula buda yetmez Çalıştığı Dinçer ve Resul isimli müteahhitlerden faiş fiyatına mal alır arada komisyon paylaşır. ( Diyeceksiniz bu nasıl oluyor Adamlarda diğer firmaların kaşeleri var kafalarına göre teklif atıyorlar.Saha Şefinin çekmesinde hatta : ) ) Ula buda yetmez müdür yardımcıları elemanlar üzerinde mobing yapar elemanları işten istifaya yada atılmaya sürükler. Buda mı yetmedi Milletin ödemeleri ödendi diye düşülür adamların ödemeleri gitmemiş olur 3 - 5 ay sonra özür diler kaynak ararlar. Yahu budamı olur diyeceksiniz ama müteahhit lerden yapılmamış işler için fatura kestirip ödeneği alır cukkalar ya altına araba alır yada karısına ev. Bunların yaptıkları artık Arşı Alaya ulaştı Allah bunları islah etsin (Hayvanlar ıslah edilir ) bunlar bu kadar aşağılık haramzadeler.

  • Dayısı olmayan üniversiteli 21 Nisan 2022 03:49

    Ben üniversite mezunu enerjide bir işçi olarak insan kaynaklarından maaş bodurosu almaya gittiğim zaman kendisine ismi ile hitap ettiğim boduro alamayan biriyim. Sonradan öğrendim ki sayın selim bey diyecekmişim. Müdür denen zat bunları niye görmezden geliyor acaba şirkette bir olay yaşandı mı niye hakla batılı araştırma zahmetinde bulunmuyor yoksa hangi şirkete kaç lira bu ay iş yaptırırım hesabından fırsat bulamıyor mu

  • Hakikat ve yaşananlar canlı canli 21 Nisan 2022 02:14

    Öncelikle selam ve saygi ile gerçeklerden bahsedelim bundan 4 yıl önce 27 bin ton gaz havaya uçtu sahip çıkan yok üstü kapandı sonra tam 3 defa yanlış yakıt boşaltıldı TL bazında yaklaşık 500 bin TL uçtu gitti tabi burda yanlış yakıt boşaltıldığı zaman şirkete zarar verdigin zaman kademe atliyorsun müdür yardımcılığına kadar yükseliyordu sayın başkanım Mehmet Sekmen beye bunlar iletilmiyor personel kısmına gelelim pompada calisan bir çok arkadaş 4 yıllık iki yıllık ünv mezunları bunları sizin akliniz aliyormu yonete bilecekmisin muhasebeci kardeş sen lise mezunu onlar ünv mezunu akla ters vicdana ters ama ne yapalım ki onların akrabası yok dayısı sağlam değil insan kaynaklarında nasıl personeli yönetebilirsin bunun açıklamasıni yaparmisiniz saha amiri lise mezunu sen nasıl yönetebilirsin ünv mezunu bunun gibi örnek çok haksızlık hat safhada yani ben bunu anladım ki şirkete zarar verirken calar isen bir makam sahibi oluyorsun ama bilmiyorlar ki Allah'ın adeleti çok büyük yıllık izinine personel gidemezken köylüsü akrabası şirket aracı ile 16 gün yıllık izin kullanılıyor adelet dedidigim gibi burda adelet yok işe gelmeyen arkadaş babası sağlam aracının mazotuna yetmez enerji a.s aldığı maaş anlatacaklarınız dan gercekten bir roman çıkar Adalet yerini bir gün bulacaktır saygı ile

  • Adakçı memmet 21 Nisan 2022 02:06

    O zaman buradaki herkese cani gönülden tek bir şey söylüyorum ve bu bütün sırları çözecek hepinizin telefonunuzu çıkarın ????

  • ENERJİ A.Ş PERSONELİ 20 Nisan 2022 23:44

    Arkadaşlar yeteri kadar kendinizi de şirketi de rezil etmediniz mi hepiniz 3 5 kuruş evinize ekmek götürüyorsunuz birbirinize olan bu düşmanlık niye şükrünü bilmeyenin Allah vurur elinden alır az çok kimin ne olduğunu biliyoruz herkes rızkını düşünsün bırakın o öyle yapmış bu böyle yapmış ekmeginize bakın...

  • Mahir Yiğit 20 Nisan 2022 23:15

    Üniversite mezunları işsiz gezerken, belediyeleri babalarının çiftliği gibi kullananları, Yüce Allah Kahhar ismiyle kahretsin. Bu ne rezillik. Buradan devletin vicdanlı savcılarına sesleniyorum, siz yazılanları görmüyorsunuz, Allah aşkına, Peygamber aşkına, Yüce Kitabımız Kur'an aşkına artık belediyelerde ki bu vurguna, soyguna ve soysuzların yaptığı rezaletliklere son verin. Olaylara el koyun.

  • Adalet istiyoruz 20 Nisan 2022 19:33

    At izi it izi 'ne güzel anlatmışsın kardeş o pompacıyım diyip alper beye çamur atan adam kesin şuan pompacılıktan beyaz yaka olan yalamacı arkadaşlardır mesela samet kaya yunus özdemir yenişehirde tüm pompacılara hakaret eder gibi ben pompacılık yapmam kardeş gerekirse istifa ederim diyen yunuz öz demir senin amcan veya dayın kimdi ki beyaz yaka oldun senin o beğenmediğin ben yapmam dediğin pis iş dediğin pompacilar sayesinde alıyorsun o maaşa unutma

  • Zikri Pala 20 Nisan 2022 19:10

    @halis demir Erzurum mütedeyyin he? Mütedeyyinliği para işlerinde geçmiyor Erzurumun.

  • Ak partiden soguyan 20 Nisan 2022 18:58

    Palandoken belediyesi de oyle hep akrabalari kendi tanidiklarini aliyorlar beni soguttunuz ak partiden

  • VAY İSPİRLİLER 20 Nisan 2022 15:29

    Erzurum bir Ruslar tarafından bu kadar istilaya uğramıştır bir de İstanbuldan gelen bu ispir tayfasının istilasına. Bunların hepsi kurt enigi. Hasan Şahin kaynatasının hesabına para aşırıyor, görevden alınıyor. Sonra adam mahkemeye veriyor beni görevden alamazsın diye. Bu nasıl cüret değilmi. Emre Koç sıçmadığı ocak başı kalmamış, ama üstü örtülüyor. Lütfüsü, Ömer Faruğu, Mahmudu, İbrahim sekmeni, boku püsürü. Nedir ulan bu memleketin sizden çektiği. Ama şunu unutmayın gün geldiğinde hadi by by diyeceğinizi zannediyorsunuz değilmi. ????????????

  • halis demir 20 Nisan 2022 13:18

    Yazılanları okudum erzurum gibi mütedeyyin bir şehirde anlatılanların % 10 u bile doğruysa enerji aş. fesh edilmeldiir. kimin eli kimin cebinde belli değil. Enerji aş. mutlaka dışarıya denetlendirilmeldir. resmen arpalık olmuş. cemaat resmen pisliğe gömüşmüşse mutlaka imam birseyler yapmıştır. Yani balık baştan kokar. Mejhmet sekmen bey lütfen bu işe el atın. paris dubai tatilleri nedir Iphone 12 dagıtmak nedir. Buraları kamu hizmetidir hizmet Allah içindir. Belediyenin sosyal tesisleri resmen yöneticilerin misafir agırlama yeri olmuş. Ulucami yanındaki sosyal tesise ne zaman gitsem masalar rezerve edilmiş oluyor. hepsi öneticilere ayrılmış durumda. BU işse bir son verin. Erzuruma hizmet için geldiyseniz yapın. burası cep doldurma yeri değil. Okuyunca midem bulandı. Herkesin denetime açık olması lazım.

  • Zalım Yeğen 20 Nisan 2022 11:49

    Belediye şirketi demek arpalık demektir.

  • At izi...it izi.. 20 Nisan 2022 08:14

    Yaptığımız yorumlar neden yayınlanmıyor. Gerçekleri söylüyoruz diye mi?

  • At izi...it izi.. 20 Nisan 2022 04:04

    At izi it izine karışmış diyeceğim ama. Yok yok her yerden sırıtıyor.. pompacı işti orada pompacı işçi olarak çalışmadığın o kadar belli ki sahte pompacı seni. Çün?ü hepimiz Alper beyden Allah razı olsun diye dolanıyoruz. Kaçınız Alper bey gibi işi bilen adamsınız. Hastane de işim var deyip evde yatan adamlarsınız. Sahte pompacı sen orada pompaciysan mazot yerine benzin koyan deneyimsiz işçinin pisliğini Alper beyin nasil temizlediğini de iyi bilirsin. Koşuşanlar adlı kardeşim ben gece nöbetciyken sorumlu olduğu halde gece yarısı sabahlara kadar işçinin yerine yakıtı boşaltan da Alper bey. At izi it izi diyecem de. Yok yok bu başka bir şey. Sizin izleriniz at izine karışamaz. AT ASİLDİR. Istesenizde karışmıyor. Üstelik çok sırıtıyor be..

  • Allahtan Korkun 20 Nisan 2022 02:17

    Çamur atılınca hemen yayınlıyorsunuz. Alper beyin dürüstlüğü hakkında yazdığım yorumu neden yayınlamıyorsunuz? Hani tarafsızlık? Hani objektiflik? Hani şeffaflık?

  • Allahtan Korkun 20 Nisan 2022 01:59

    Mağdur edebiyatı yaparak, kulaktan duyma, işin aslı ve astarını bilmeden buradan iftira atanların da Allah çocuk çoluğundan sorar. Zamanında çalışmadığı için işten çıkartılan adamlar bugün burada ahlak bekçisi kesiliyorlar . Gözünüzle görmeyip kulağınızla işitmediğiniz her konuda ipini koparmış danalar gibi etrafa saldırıyorlar. O kurumda işini hakkıyla yapan, özenli davranan, gece gündüz demeden mesai ücreti dahi almadan çalışan biri varsa Alperdir. Bugün çalışmadıkları için işten çıkartılan adamlar çamur atıyorlar. Allah korkunuz yok. Kendi hakkını çalışanların hakkını gözü kapalı korur. Kimsenin hakkını kimseye yedirmez. Yeri geldi mi haksızlık karşısında tek ve dimdik durur. Kimsenin yalakası olmaz kimsenin adamı olmaz. Allahtan başka kimseden korkusu da yoktur. Zamanında onunla çalışmış biri olarak onun hakkında burada haksız yere suç isnadında bulunanlar öbür dünyada hesabını veremeyeckler. Kimsenin arkasından konuşmaz ne derse adamın yüzüne der çünkü çıkarları yoktur. Menfaatinin peşinde koşmaz. Hepinize iyilikleri de dokunmuştur. Kirli düşüncelerinizi çekin adamın üstünden.

  • Eski personel 20 Nisan 2022 00:13

    Rumuzu pompacı olan arkadaş sen sakın Eski pompacı müdürün iyeni samet kaya olmayasın sen zaten hep böyleydin pompacı zamanlarında müdüre ettigin hakaretleri şimdi alperemi etmeye başladın burdan sadece cengizhan beye bir ıletim var müdürüm ben sizin eski bir persolenizim pompacılık yapıyordum namusum ve şerefim üzerine yemin ediyorumki samet kaya pompacı zamanlarında size etmediği hakaret bırakmıyordu şuan orda beyaz yaka olmuş yazık vallaha yazık

  • Kumpas kurulan zavallı pompacı ben 19 Nisan 2022 23:41

    Eveeet arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm. Bu atmaca bey ve yandaşları çalışanların haklarını nasıl verecekler bilmiyorum ama Allah onların çoluk çocuğundan sorsun. Hakkım helal değildir başta müdür olan cengizhan ve yalakaları soner fen işlerine terfi eden sacit bu sacit yıkamacıydı ne ara müdür oldun da terfi ettin fen işlerine ve gelelim Alper atmaca ya senin neler yaptığını ben biliyorum Ahmet cengiz çicek sen koskoca istasyon müdürüsün kaç tanker LPG zay oldu havaya gitti sen bunun hesabini nasıl vereceksin. Ofiste oturup kedi beslemeye benzemez bu işler pompacıların hesabından çıkan fazla paraları nasıl yediğinizi Allah biliyor. Yani kısacası orda yönetimde olan isimlerini saydığım ve dahi sayamadığım kişilerin hepsi yolsuzluk içerisindeler kimlerin hakkını yediniz nasıl hesap vereceksiniz kabirde Allahtan bulun inşallah.

  • Eski personel 19 Nisan 2022 23:36

    Pompacı arkadaş sen sakın eski pompacı müdürün iyeni samet kaya olmayasın nankör bir zamanlar alperi yalamakla meşguldün kendi öz akraban olan cengizhan beye hakaretler ediyordun şimdi 'ne oldu alper beye döndün ben eski bir personelim burdan sadece cengizhan beye bir ıletim var cengizhan bey bu şahıs pompacı zamanlarında sana etmediği hakaretler bırakmıyordu buna namusum üzerine yemin ederim 'ne o babamın oğlu nede sen ama bu şahıs 2 yüzlü pisliğin teki size etmediği hakaretler kalmadı benim çalıştığım zamanlar hadi allaha emanet

  • Erzurum sevdalısı 19 Nisan 2022 23:36

    Onur bey sürekli sizi takip ediyorum imam olarak yellenmişsiniz cemaat olarak ta sağolsun adamlar imamı takip etmekten geri kalmamışlar sayın MEHMET SEKMEN başkanımız benim için çok değerli Erzurum sevdalısı bir başkandır inşallah kim devletin malına göz dikmiş ve devletin malından haksız yere nemalanmış sa sayın başkanımızın gereğini yapacağından hiç şüphe duymuyorum.her kim devletin malına göz dikiyorsa Allah belasını versin.

  • Pompacı işçi 19 Nisan 2022 22:23

    Tablacı atmaca bey kanatları kırma zamanı vizyon sahibi eski müdürünüz sizi petrol istasyonu sorumlusu yapmış ya uçtuğunuz için işlere yetişemiyorsunuz tankerler geldiğinde mazot yerine benzine benzin yerine mazota döktüğünüz günler unutulmadı eski müdür sizi liyakat sahibi olduğu için sizi koymuş hala o uçurtmalar koltuğun altında duruyor gözlerimiz göklerde seni arıyor ben orda pompacıyım atmaca arkadaştan burda kim razı bizi bi toplayında sorun kafasına göre araçla gidip işyeri aracına arkadaşlarıyla beraber dolaşıp hesap soran yok bizde hastane işimiz olsa izin vermez kendi şirket araçlarıyla kafasına göre gezmeler tozmalar geceleri cafe 25 oturmalar bizde bir saatlik işimize olmaz Allah bunlarıda soracak

  • Koşuşanlar 19 Nisan 2022 22:21

    Uçan arkadaş atmaca bey pandemideki yarım maaşlarımı konuşalım yoksa görevinizi yapmayıp işini şöförlere bırakıp akaryakıt tankerini yanlış depoya boşaltırkende liyakatli miydin sizler bu şirkete kene gibi yapışmışsınız menfaatleriniz kesilince karalamaya başlarsınız önce işinizi yapın haydi rast gele

  • Murat ADIGÜZEL 19 Nisan 2022 22:16

    2020 nin razaman ayıydı hiç unutmam iftardan sonra yola çıkacaktım tesisle evimin arası 300 metre bilen bilir tırı kapının önüne götürdüm iftarı edip yola çıktım yalaka çokya biri görmüş devletin mazotu devletin arabası doğmamış çocuğun hakkı var diye nasihat dinledim hakta verdim.Şimdi Cengizhan acara sorsam devletin kamyonu vinci arazi araçlarıyla gece tufanç köyüne hırsızlığa giderken acaba o doğmamış çocuklar aklına geldimi ayrıca bu yorum sayfaları evrak gönderimi yapmıyor isteyen olursa verebilirim eskiye verilen mazotun kantar fişi ile fatura edilen mazotun farkı nerede kantar fişi yazıcıda kimin talimatıyla değişti bu saatten sonra size papuç bırakan namerttir işe adam alırken vasfından evrakından önce nereli olduğunu soranlar Allah sizden sormazmı sanıyorsunuz gerçi sizin Allah'a inancınız olsa böyle fırıldak çevirmezsiniz

  • Bakır Kablo 19 Nisan 2022 22:16

    Sn mustafa nişancı Kayınbiraderin M. Mutlu ile belediyenin yer altından sökülen kabloları hangi depoya götürdünüz ? Tonlarca bakır kablonun akıbeti ne oldu ? Belediye soruşturma açıkça hangi hurdacının deposundan kabloları geri getirdiniz ?

  • Paraşütle uçan işçi 19 Nisan 2022 22:12

    Atmaca kardeşim; Ulu müdürün paraşütle atlarken mi öğretti uçmayı

  • İşçi 19 Nisan 2022 22:07

    Nişancı kardeşim bakır kablo yerine alüminyum kablo döşerken Allahdan korkmadınız mı?kayınbiraderiniz mutlu müdürünüzle beraber

  • İstanbul 19 Nisan 2022 22:04

    Nişancı bey satınalmaya bakarken erzurumlu kaç firmadan mal aldınız?nişancı bey işi durdurup istanbuldan malzeme gelmesini beklediğiniz günleride biliyoruz

  • Otel Turizm Müdürü 19 Nisan 2022 21:58

    Adam otel turizm mezunu satınalmacı Profesör nişancı. Mehmet uludevecinin göz bebeği, gözünün nuru. Eski genel müdürün uludeveciden mi alıyorsun bu talimatları. O yedi gitti size bırakmadı mı çok yazık.

  • Konfeksiyoncu 19 Nisan 2022 21:56

    Hele belediye şirketinin düştüğü duruma bak. Hergün yüzyüE bakıyorlar iftardan sonra da burada birbirlerini yiyorlar. Yazıklar olsun. Konfeksiyon şirketi olmuşsunuz

  • İşçi 19 Nisan 2022 21:47

    Burada ne oluyor haklı haksız herkes iftira atıyor herkes kendi yaptığıyla utansın burada nişancı atmaca ve lise mezunu liyakatsızz arkadaşlar vizyon sahibi müdür zamanında herkesin avansı cebinde sakız alsalar fatura getiriyorlardı bizede yediriyorlardı kaçtane araç vardı bi kamyon araç köylere gitmeler yemeler İçmeler sınırsız satınalma müdürü diğerleri öyle makinalar aldılar ki büyük ne işe yaradığını bi anlatsınlar satınalma müdürü nişancı otobüs almış hala mahkemelik örda duruyor durun bitmedi nişancının işleri küçük vinç büyük vinç almışlar sanayiden gelmiyor şimdi herkes hakkı konuşsun bunlar alınırken niye sesleri çıkmadı mesala niye ya vizyon sahibi müdürleri yazlık kışlık ve av aracı farklıydı aynı zamanda kendi ustaları belediyenin fabrikasında çalışıyordu adam istediği zaman gelirdi işe ya ben anlatsam bitmez şimdi bu müdür Galvaniz kaplama yapın demiş bunlar fabrikaya getirdi amaç üretim yapmak ama kimya mühendisi uğraştı yapmak için zaman mı yetmedi ne götürdüler öyle bi kere bi. Eski müdürü bitirelim yeni müdüre geçelim bu müdüründe vardır onlarıda söyleyeceğim

  • Ben ne diyeyim şimdi 19 Nisan 2022 21:20

    Ne diyeyim rumuzlu arkadaş. Nişancı arkadaşı Nasıl da tarif ediyor. Kurulan sistemi çalıştırmak sizin göreviniz değil mi ? Çalıştırmayan sizsiniz demek ki. Yazıklar olsun

  • Ne diyeyim 19 Nisan 2022 20:50

    Neler dökülmüş neler aslında kendileri anlattiklariyla söylenenleri dogrulamislar doğu ve güneydoğuda olmayan sozde galvaniz fabrikası sizce çalışan üreten Bi yer olsa reklamı yapılmazmiydi çünkü yalan Ben size doğruları anlatayim 3600 adet omega trafik direği alındı yapılıp ulaştırmaya verilecekti yani satilacakti b basiretsiz adamlar yapamadılar o direkler bidaha Diyarbakıra gönderildi galvaniz yapılmaya hani diyiyorya PROJE birimindeki arkadaş doğu ve güneydoğu da yok Diyarbakıra o PROJE birimndeki arkadaş gönderdi tekrar nakliye parası verildi gelelim selim ortalikciya soy adı gibi ortalikci kimin arabasına binerse onun düdüğünü çalıyor kendisi lise mezunu insan kaynakları biriminde oturmaya hakkı bile yok her ay yanlış maaş hesaplamalari yapar durur bu arkadaş kızlarla belediyenin sosyal tesislerinde Cafe 25 lerde hava atar durur serkan gülen ( PROJE birimi rumuzunu kullanan) müdürün muşta ile adamın kafa tasını yardigini bu adam yaydı ortalığa kaç gündür yazılan bu bilgiler enerji aş nin ofis personelinin agzindan zaman içinde yayıldı ortaliga bunları korku aldi şimdi cengiz han giderse bizide kapı dışarı edecekler ve bu adamlar yazilanlarinin hepsinin doğru olduğunu biliyorlar utanmadan sıkılmadan Yüce Allahin ismini anıp insanları suçluyorlar biraz sağ duyulu olun unutmayinki huzuru mahşerde Hakimin kendisi aynı zamanda Şahit orda kaçacak yerinizde yok Rabbım enerji aş ofis personelinden bu kadar haksızlığı yolsuzluğu sorsun yanlarına bırakmasın inşallah serkan gibiler selim gibiler disarda kanları beş para etmez adamlar ofis personelinin yüzde 80 böyle unutmayin enerji aş ofis personeli bütün ahlar boynunda kimsenin hakkı size helal değil Allah sizden çıkarsın inşallah amin ne diyeyim

  • Mantık 19 Nisan 2022 19:57

    Ben sayıyı bilmiyorum ama 80 kişilik şirkette bir bunlar mı doğruymuş Kendileri 3 kuruşluk maaşlarıyla villalarda nasıl oturuyormuş garip Hiç bir işe yaramayan makineleri alırken kendi ceplerine bakmaktan göremediler herhalde

  • Atmaca Kuşu Nişan alırsa 19 Nisan 2022 17:56

    mustafa gibi nişancı alıp atmaca gibi uçan Alpler?ler. Artık yakalandınız. Enerjiniz kesilecek

  • Murat ADIGÜZEL 19 Nisan 2022 12:34

    Asalet ismini kullanan şahıs gaz palenin dorse naturelin senin neyin var içinde şoförler zam istedi mi zaten zararına iş yapıyoruz bide size zammı vereyim diyordu müdürün. Ya müdürünüz çok yalancı yada sen savunacak kadar rızkı korkaksın

  • ENERJİ A.Ş PERSONELİ 19 Nisan 2022 10:58

    Enerji A.Ş. de çalışan biri olarak söylüyorum. Herkes ekmek parasından korktuğu için sessiz kalıyor. Yoksa orada çalışanlar da her şeyi biliyor ve zorla inkar ettiriliyorlar. Çünkü üstten talimat veriyor milleti ekmeği ile tehdit ediyor. Şimdi size gerçekleri anlatayım. 80 kişilik bir şirkette 1 Müdür 2 Müdür Yardımcısı ve 5 muhasebe personeli bulunmaktadır. Muhasebe bizim namusumuz diyiyor şeffaf olmak gerekiyor deniliyor ama personelleri ile birliktr yaptığı yanlış işleri kılıfına uyduruyor. Başkan Mehmet Sekmen Beye Galvaniz kaplamanın başarısından bahsediyor ama arkası tam bir hezimet. Kaplama yapılamıyor Elektrogalvaniz tutmuyor. Ayrıca Erzende 3 fabrika yapıldı bu işleri Enerji A.Ş. 'nin fabrika personelleri yaptı . Ancak bu işler SUR KAYA firmasına fatura kesilerek yapılmış gösterildi. Ayrıca Belediyenin içinde daire başkanlarına İphone 12-13 telefonlar devletin parası ile alınıp hediye edildi. Bu sadece daire başkanları ile kalmadı . Özellikle kadın personellerine ve akrabasına da bu iphone telefonlar alındı. Bununla da kalmadı pandemi döneminde kısa çalışma ödeneğine başvurdu ancak personellerin hepsi kısa çalışmadı ancak herkesin sigorta primleri eksik yattı (kendidi ve özel kalemi hariç). Müfettiş gelince de evraklarda oynama yapıldı . Bu oynamaları da şuan Genel Müdür Yardımcısı olan Cengiz Ve İnsan Kaynakları sorumlusu olan Selim yaptı.

  • İşçi 19 Nisan 2022 10:39

    Görüyorum birileri yine işine devam ediyor yakışanı yapıyorlar tabi öncelikle Cengizhan acar ve Serkan Gülen yönetimle alakanız yoktur burası müteahhit firma değil babanızın çiftliğide değil kanun vardır nizam vardır bugün cengizhanı övenler parayı bol alanlar oturdukları yerden para alanlar anlamadığım bu adam neyi doğru yapıyor örnekleri sunacak olursak;çalıştırır paran vermez -hafta sonu kimse çalışmaz 5 e kadar çalıştırır normalde saat 1 e kadardır yanlışsam düzeltin bizim maaşları vermez kendi huzur haklarını ayın 1inde yatırırlar daha neler neler işçiyi insan yerine koymazlar ak parti böyle insanlar yüzünden kaybediyor garibanı ezen adamdan bişey olmaz vesselam ha bu arada eski müdür Memet vizyon misyon sahibi adamdı adam şirketi yeniden kurdu siz ne yaptınız var olan şirketi sömürmekten başka

  • Hakkı Bilen 19 Nisan 2022 04:29

    Enerji A.S. ile ilgili kafamdaki sorulara hep birlikte cevap arayalım bakalim bulabilecek miyiz. 1: Enerji sektöründe faaliyet gösteren ve inşaat yetkisi olmayan firma neden enerjiden cok insaat isi yapar 2: Başkanımız Sn Mehmet Sekmen Bey'e sirket hakkındaki bilgiler dogru aktarılıyor mu? Yoksa nasil olsa baskan detayı sorgulamaz diye yapılamayan yüzlerine gözlerine bulastirdiklari isleri yapilmis gibi mi gösteriyorlar. 3: Sur Kaya firması kimin ve insaat sektöründeki firma faturaları sadece enerji a.s. ye mi kesmektedir. 4: Yonetimsizlik ya da dogru yönetilme me nedeniyle sirketin zararlari ne kadar ( Örnek : kaybedilecek bir dava da ısrarcı olunarak şirket 200 bin tl uzerinde zarar ettirildi mi? ) 5 : Personeller haklı is fesihlerinde kesin alabilecekleri tazminatları icin mahkemeye yonlendirilip iki kat fazla para odeniyor mu?

  • Okuyucu 19 Nisan 2022 03:53

    24 saat vadiya usulüne göre asgari ücrete tabi çalışan pompacı müdürün akrabası olsa ne yazar olmasa ne yazar. O kadar iddia var diyorsun bir köşeyi dolduramamışsın çorbaya çevirmişsin. Kimden neyin cevabını bekliyorsun usta gazeteci?

  • Murat ADIGÜZEL 19 Nisan 2022 00:51

    Hz.Yusuf filmini izlemeyen yoktur orda mısırlılar amon ra nın karşısına çıkarken verdikleri selam ve tazim şekli vardı eski müdür Mehmet uludeveci zamanında uludevecinin karşısına çıkıp aynı öyle selam verenler bugün ya oda hırsızmış diyorlar niye çünkü beraber yedikleri için kendilerini güya manevi olarak temizliyorlar bugün burda Hz.Cengizhan beyefendilerini savunurken tarih tekerrürden ibarettir bakın o zaman ne yapacaklar.

  • İBRET 19 Nisan 2022 00:49

    Eski genel müdür Mehmet Uludevecinin yalamaları çıkmış sahneye yazıyor. Yediğiniz naneleri ne çabuk unuttunuz. Kasadan para çalanlar? Artık çalamıyorsunuz değil mi ? Paraşütçü gençler. Uçarak petrole indiğiniz günleri bitti değil mi ? Villa da oturanlar. Enerji de aldığınız maaş la villa sahibi nasıl yaptı Mehmet Uludeveci sizi ? Artık indiregandi musluklarınız kesildi değil mi ? Mehmet uludevecinin sonu ibret olmadı mı size? Unutmayın herkesin her yerde bir dosyası vardır. Onur baba bulup çıkarır.

  • Asalet 19 Nisan 2022 00:47

    Doğu Anadolu?ya il (Karş) ilçe doğalgaz taşımacılığı ısınma gazı sağlıyor bu şirket naturel gazda çalışan arkadaş iyi bilir bölgenin en güçlü değerlerinden biri doğuda böyle bir tesis. Yok Türkiye?nin sayılı değerlerinden biri haline geldi helal olsun enerji AŞ teşekkürler sayın Mehmet sekmen Başkan ayağınıza taş değmesin şimdi ben burda ekmek yiyorum

  • Enerji personeli 19 Nisan 2022 00:35

    Akrabalık demek sadece soyisimlerin aynı olması demek değil bakıyorum birsürü isimsiz torpilli beyzadeler yazmış enerjinin yaptığı işleri yaptıkları başarıları anlatıyor kimse zaten bunları inkar etmiyor bilmem kaç milyon ciro yapıyormuş zaten soru o o milyonlar nerede sorsan sur kayalar şirketi cengizhan acarın değil derler ikinci mesele selim ortalikci yazmış ona hitaben sen enerji a.s den önce ne iş yapıyordun enerjiye başladığında ilk pozisyonun neydi ve ne olduda insan kaynakları oldun kimin selamı seni adam yerine koydurdu serkan güler samet kaya mustafa deniz savaş kara bunların akrabalık bağı yokmu dün uludevecinin cebinden sırtından düşmeyenler bugün adama küfür ediyor yarın cengiz gidince aynısını yapmayacakları mı bu memleketin cahil kalmaması için sözde kendini yönetici sıfatına koyan kişilerin cahil olmaması gerekiyor maden öyle zengin şirketse çalışanın maaşını niye 50 günde bir veriyor yoksa önce cengizin şirketine olan faturalar ödeniyor para kalırsa mı maaş veriliyor eski ve makina ikmale verdiğiniz mazotun kantar fişlerini tarayıcıda düzeltip fatura edilmeside mi yalan istersen 1000 kişi istihdam edilsin enerji a.ş olmasa kaç kişi köyüne geri dönecek onları diyin kolanya yapıyormuş kolanyayı isme özel şişelerde yapıp kaç kişiye peşkek çekti onlardan bahsedin devlet herzaman 18 yaşında bir gün olur verirsiniz hesabını

  • Katip 19 Nisan 2022 00:07

    Başka meyveler taşlanırken susuyor aynı zamanda sizde ağaçları taşlıyordunuz şimdi size gelince mi meyveli ağaç oldunuz Bu kadar savunmaya geçtiğinize göre suçluluk psikolojisi oluşmuş sanırım

  • Hakikat 18 Nisan 2022 22:54

    Bu ülkenin değişmez bu şehrin değişmez kaderi çalışan üreten herzamn karalanir ama şu unutulmasın ilahi adalet tecelli eder bugün Enerji Aş 'ye yapılanlar bunun en güzel örneği ama ne olur sa olsun her firavunun vardır bi musasi tez ile Enerji Aş üretmeye çalınmaya devam edecek.

  • Hakikat 18 Nisan 2022 22:53

    Bu ülkenin değişmez bu şehrin değişmez kaderi çalışan üreten herzamn karalanir ama şu unutulmasın ilahi adalet tecelli eder bugün Enerji Aş 'ye yapılanlar bunun en güzel örneği ama ne olur sa olsun her firavunun vardır bi musasi tez ile Enerji Aş üretmeye çalınmaya devam edecek.

  • Casper 18 Nisan 2022 22:15

    Erzurumlunun özelliğidir meyve veren ağacı taşlamak, başarılı olanı kıskanmak. Enerji A. Ş. veya diğerleri sıfırdan kurtuldular bugünlere gelene kadar Ne kadar çalışıldıEnerji A.Ş nin Kaç tane aracı var kaç milyon ciro yapılıyor bilmeden konuşuyorsunuz. Bugün şirketler 1.000 kişi istihdam ediyorlar ve en az %99 u Erzurumlu.

  • Proje birimi 18 Nisan 2022 22:04

    Lütfen yazılanları gösterin şuan haksızlık ediyorsunuz tek taraflısınız gerçekleri yayınlamıyorsunuz

  • Proje Ekibi 18 Nisan 2022 22:01

    Sayın sağsöz ben enerji AŞ den proje biriminde çalışan biriyim sormak lazım arkadaşlara enerji AŞ ye Cengizhan acar gelmeden önce şirketin cirosu neydi şimdi ney bi araştırılsın Cengizhan acar fabrikada direk üretimi yaptı kolonya fabrikası kurdu (pandemi öncesinde ), Galvaniz kaplama tesisi kurdu çok cüzi miktara Doğu ve güneydoğu Anadolu?da yok devam ediyor sümer bank tesislerinde sil baştan 3 adet (ayakkabı giysi ve terlik fabrikaları Başkan beyinde öncülüğünde enerji AŞ olarak yaptı. 2000-3000 bin kişi ekmek yiyor )madeni yağ fabrikası , yine fabrikada bördür aydınlatma üretimi bütün çevre ilçelere belediyelere gönderiliyor 6 adet sıfır tır araç alındı ve şunu düşünün buralarda kaç kişi evine ekmek götürüyor bunlar niye konuşulmuyor her kim ekmeğini yediği yere haksızlık ediyorsa Allah çoluk çoçuğundan çıksın ve bir çok şey sayarım yaptığı işlerle alakalı bir gün lütfen gelin söz namus sözü tek tek faturalı önünüze koyalım yazan arkadaşların altından araçları aldı başka yerlerden gelirlerini kesti şimdi havlıyorlar tabi öyle olur liyakat konuşulursa lütfen a dan z ye belge üniversite herşey araştırılsın bakalım o yazan arkadaşlar bi ortaya çıksın ne iş yapıyorlar ne belgeleri var işsiz olduğu için sayın başkanımız almış işe evine yuvalarına çoluk çoçuğunaa ekmek götürsün bunlara başkanımız ve cengizhan bey ekmek veriyor devletimiz ne büyük bu nankörlere ekmek veriyor Doğu anadolunun büyük şirketleri arasına taşıdılar o yüzden taşlanıyorlar meyve veren ağaç taşlanır

  • Proje ekibi 18 Nisan 2022 21:50

    Şimdi biraz okudum da onur bey iyi güzel yazmışsın da galvaniz için yapılan harcama dikkatimi çekti kimsenin günahını almayalım adam çöp olan bi tesisi ayağa kaldırdı hemde cüzi miktarda bununla ilgili evrak fatura ne isterseniz size ulaştırabilirim.Bu sistemi doğu anadoluda yapan yok en yakın Ankara?da var .Merak ettiğiniz başka bişey olursa çekinmeyin gelin şeffaf bir şekilde hertürlü evrakını gösterelim .Bu fabrikada aynı zamanda Led süs üretimi yapılıyor,bordür aydınlatma üretimi yapılıyor,güneş enerjili direk üretimi yapılıyor burdan ekmek yiyen 15 tane arkadaşımız var yazık günahtır Kulaktan duyma laflarla şirketimizi karalamaya çalışmayın lütfen iyi çalışmalar

  • ENERJİ A.Ş PERSONELİ 18 Nisan 2022 21:46

    Arkadaşlar ben yıllardır Enerji A.ş personeliyim buranın ekmeğini yiyorum. Şirket Aleyhinde konuşan kişiler Sayın başkanımız Mehmet SEKMEN beyefendi veya sayın Genel müdürümüz Cengizhan ACAR beyefendinin kötülüğünü ve güzel kişiliklerini zedelemek amacıyla provokasyon niteliği taşıyan asılsız ve gerçekliği olmayan düzmece insanlardır. Şirketimiz Aleyhinde yazılanlara sağ duyumla karşılık vererek kınıyorum yazılan asılsız iddia lara itibar etmeyiniz....

  • Selim ORTALIKCI 18 Nisan 2022 21:37

    Sayın Onur Sağsöz Beyefendi; Erzurum Büyukşehir Belediyesi İştiraki Şirketlerinden olan Erzurum Enerji A.Ş' de İnsan Kaynakları departmanında görev yapmaktayım. Şirketimiz 7 yıl aktif olarak Erzurum il ve ilçelerinde faaliyet göstermektedir. Bahsetmiş olduğunuz bu akraba ilişkileri bizim şirketimizde bulunmadığı gibi aynı soyadını taşıyanlar detaylı olarak araştırılıp öyle işe alınıyor. Yazınızda geçen Özel Kalem biriminde ise 2 yıl görev yaptım. Madem bu kadar araştırmayı çok seven birisin adım soyadım gayet açıktır. buyurun araştırın. Görmüş oluyoruz ki yazılarınızda Bir şehrin gelişmemesini istihdam sağlanılmamasını ilelebet cahil kalması için elinizden gelen herşeyi yapıyorsunuz. Kusura bakmayın ben bu memleketin bir genci olarak sizlere ve sizin gibilere kolay kolay pabuç bırakmayacağım. Yorumlarınızda şirketimiz adına olduk olmadık bahseden arkadaşların çoğu ise şirketten görevi sonlandırılan personeller olduğunu sizlere ıspatlayabilirim. Her türlü resmi dosyaları mevcut olup mahkemeleri devam etmektedir. Sizlerde lütfen hukuki işlemler başlatıp gerekli mercilere taşıyabilirsiniz. Hiç problem değil kalın sağlıcakla....

  • Selim ORTALIKCI 18 Nisan 2022 21:36

    Sayın Onur Sağsöz Beyefendi; Erzurum Büyukşehir Belediyesi İştiraki Şirketlerinden olan Erzurum Enerji A.Ş' de İnsan Kaynakları departmanında görev yapmaktayım. Şirketimiz 7 yıl aktif olarak Erzurum il ve ilçelerinde faaliyet göstermektedir. Bahsetmiş olduğunuz bu akraba ilişkileri bizim şirketimizde bulunmadığı gibi aynı soyadını taşıyanlar detaylı olarak araştırılıp öyle işe alınıyor. Yazınızda geçen Özel Kalem biriminde ise 2 yıl görev yaptım. Madem bu kadar araştırmayı çok seven birisin adım soyadım gayet açıktır. buyurun araştırın. Görmüş oluyoruz ki yazılarınızda Bir şehrin gelişmemesini istihdam sağlanılmamasını ilelebet cahil kalması için elinizden gelen herşeyi yapıyorsunuz. Kusura bakmayın ben bu memleketin bir genci olarak sizlere ve sizin gibilere kolay kolay pabuç bırakmayacağım. Yorumlarınızda şirketimiz adına olduk olmadık bahseden arkadaşların çoğu ise şirketten görevi sonlandırılan personeller olduğunu sizlere ıspatlayabilirim. Her türlü resmi dosyaları mevcut olup mahkemeleri devam etmektedir. Sizlerde lütfen hukuki işlemler başlatıp gerekli mercilere taşıyabilirsiniz. Hiç problem değil kalın sağlıcakla....

  • Murat ADIGÜZEL 18 Nisan 2022 20:48

    Onur Bey merhaba Birde enerji a.ş nin genel müdürünün sur kayalar diye bir şirketi var şirket yeğeni üstüne görünüyor ama kendi şirketi her ay milyonluk işler yaptırıyor birde bu sur kayalar hakkında haber yapar mısınız? Muhasebecisi Cengiz çiçeğede sus payı olarak şirkette genel müdür yardımcısı olarak tain yaptı.

  • Yorumsuz 18 Nisan 2022 19:57

    Cengiz?i orda tutan ve koruyan İbrahim Sekmen .Neden acaba .İbrahim bey ve ailesini kim Paris?e gönderecek .Tamam dubaiye Bingöllü abimizle gidiyor ama Paris başka .Paris?te bir adım atmak kaç TL ye denk gelir acaba .Tatilini Dubai ve Paris?te geçiren bir daire başkanının normal hayatı nasıldır acaba

  • Hakkı Bilen 18 Nisan 2022 17:57

    Megersem enerji a.s. nin ne kadar cok dusmani varmis. Bunlar daha baslangic sanirim yeni haberler yeni yorumlar gelmeye devam edecek ve her gelen yorum ve haberde bu enerji a.s. de neler oluyormus diyeceksiniz. Takibe devam

  • Hakkı Konuşan 18 Nisan 2022 04:47

    Şimdi yazılanlara bakıyorum da iş öyle bir hal aldiki Akraba işleri, sekmenin insanlara sağladığı iş imkanları mesele amacindan cikti başka bir hal aldı. Rızkı veren Allah sekmen kim bu birincisi İkincisi MHP İl başkanının oğlu enerji aş 3 ayda bir uğrar bmv 520 i 2022 model arabasıyla enerji aş den maaş alır Enerji aş nin müdürü yeğeni Samet kayayı şirketin aracıyla şirketin yakitiyla balayına gönderir. GALVANİZ kablama işi diye 1,5 milyon parayi çalışmayan tesise yatırır işçisinden hergun ah ve beddua alir muşta denen aletle bir vatandaşın kafa tasını kırar siyaset araya girer birsey yapılmaz ( gariban yapsa hemen cezaevi ) insanlara işler paslar milyon yolunu buldurur Kendini ağa ilan eder CENGİZ AĞA yer içer keyfine bakar ya bu şirket devletin varlığı için Bi hava gazı ama adamlardaki cesaret öz güven sanki devletten büyük kimse bunlara birsey yapamaz ve bu durumlar kimsenin zoruna gitmiyor hayret verici gerçekten ne sekmeni ne iş vermesi ne enerji aş si adamlar her imkanı ele almış MHP İl başkanı karayollarindan emeklimi işçisi bilmiyorum ama oğlu 3 milyonluk arabayla geziyor ve gitmediği şirketten maaş alıyor gören görmüyor duyan duymuyor konusacaklar susuyor yazik giden hep bizden gidiyor ve insanlar adam oluyor bizler haksız oluyoruz ben bu memlekete sesleniyorum bu adam diye gezenler bizi sömürüyor paralarımızı yiyorlar uyanın artık bunlara karşı durmadigimiz için Yüce Allah bize kızıyor uyanın artık Lütfen uyanın karşı duralım bu adam diye gezenlere ...

  • Enerji personeli 18 Nisan 2022 00:00

    Bu mübarek günlerin hürmetine o enerji a.ş müdürünün yaptıkları yanına kalmaz inşallah onun yediği naneler deryaları aştı kolanya,fabrikaya alınan demirler,millete omoluk edip verdiği mazotlar çalışanın maaşına göz dikmeler dağda verdiği partiler iki kelimeyi bir araya getiremeyenlere verdiği yetkiler 24 milyonluk iş ihalesi yeğenlere balayı özel araba tahsisleri define aramalar ve bir sürü haltlar ne diyebiliriz belediye başkanı sormuyorsa rabbim sorsun

  • Murat ADIGÜZEL 17 Nisan 2022 23:19

    Kırk alimi bir delille yendimde, Bir cahili kırk delille yenemedim... * İmam Şafii Hz.

  • Ömer 17 Nisan 2022 23:11

    BÜyük birlik partisi mkyk üyesinin oğlunda belediyede mühendis olarak çalışıyor. Siz ne konışırsız

  • Şehir hastanesi 17 Nisan 2022 23:09

    Onur bey şehir hastanesindeki akrabaların bi bilsen. Utanmasalar baba oğul aynı masada oturacaklar

  • Murat ADIGÜZEL 17 Nisan 2022 23:07

    Yav ahmet arkadaş az bişe dürüst ol ben naturelgazda çalışmıyorum hiç bir zamanda çalışmadım ben sgk dökümünü burda paylaşmaya varım bilip bilmeden konuş dur sen ekmek yediğin kabı savunuyorsunda 50 günde bir yatan 3 krş maaşı savunma bari ben adım gibi eminim sende o müdürünüzün torpilli beyzadelerinden birisin gerek yok birileri çalıp çırpacak diye millete iftira atıp durmaya yarın seçim oldumu hepsi koyup kaçacak sen ben bu memlekette kalacaz rızkını veren Allah boşver böyle şeyleri ben zaten seni tanısam bir bir bütün evrakları tutanakları gösterir içine su serperim

  • Milliyetçi 17 Nisan 2022 23:07

    Mhp il başkanın oğlu da enerji şirketindeymiş. Buda akrabaya girer mi

  • İşçi 17 Nisan 2022 23:04

    Yatın kalkın da Sekmen e dua edin bu kadar kişi ye iş vermiş maaş vermiş. Allahızdan belazı mı istirsiz. Bu yazanların kesin yakınları girememiştir işe yazırlar.

  • Horasanlı 17 Nisan 2022 22:57

    Horasan belediyesi hep akraba. Adam akraba dışında çalıştırmıyor zaten.

  • Gardiyan 17 Nisan 2022 22:55

    Sn. Sağsöz bu belediye hep akraba imiş aman dikkat et. Yürümesinler sana. Bu memlekette cahil çok. Adamı alırlar aşağı. Sen yolda yürürken gene de dikkat et Allah muhafaza

  • Ahmet 17 Nisan 2022 22:49

    Bu kadar akraba yakın emi uşağı torun yiyen çalışan varken düşmüşsüz enerji şirketinin peşine. Demeli bu memlekette herkes birbiri ile akraba. Ben Bile bilmirdim

  • Muhabir 17 Nisan 2022 22:44

    Sn. Sağsöz dikkat edin sizinde akranınız çıkmasın. Allah muhafaza yazıverirler. Dikkat etmek lazım :))))

  • Hukukçu 17 Nisan 2022 22:37

    Sn. Gasteci Rektör efendinin oğlu da belediye de sözleşmeli mühendis. Millet vekili İbrahim Aydemir?in kardeşi de eski de daire başkanı. Dsi bölge müdür yrd oğlu da belediye de sözleşmeli mühendis. Yakutiye beld Bşk yrd Fatih İpek in kızı belediyede memur Büyükşehir genel sekreter yrd nın hanımı Yakutiye belediyesinde müdür. Bunlar ezelden beri çalışmıyordu Kusura bakmayın ama bunların hepsini Sekmen işe aldı. Hepsi akraba işte. Sorsanız akraba çalıştırmıyoruz derler

  • Gariban 17 Nisan 2022 20:33

    Yazık bu belediyeye. Yazık Sekmen?e uğraştığı adamlara bak hele. Emin olun Hasan yapmıştır. Biz de 3 kuruşa muhtaç dolanalım.

  • Asfalt 17 Nisan 2022 20:21

    Onur bey bugün cumhuriyet caddesini kazımışlar. Haberini yamasaydın bu yolu düzeltecekleri yoktu. Arabalarımız perişan olmuştu. Sağolasın

  • Okan Sulu 17 Nisan 2022 18:06

    Onur Abi o belediye de herkes herkesin akrabasıdır. Kimse cevap vermez. Hatta Erzurumdaki diğer üst düzey bürokratların çocukları yakınları bile o belediye de. Neyi cevabını versinler vermezler.

  • Ahmet 17 Nisan 2022 17:58

    Murat Adıgüzel gardaş. Kim ne alt ettiğini iyi bilir. Unutma bütün naturel gaz firmasında çalışırsan yine bizim müdürün sayesindedir. Yediğin kaba pisleme.

  • ÖFA 17 Nisan 2022 17:30

    Duyduğumuza göre Sn. Sekmen Hasan Şahin?i savcılığa vermiş. Doğru mudur ? Emre Koç ta işin içindeymiş. Ne yapmışlarsa artık Bu yüzden ikisini de görevden almış.

  • Mevlana 17 Nisan 2022 17:25

    Kimi sabrından susar, kimi saygısından, kimi de sevgisinden." Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez. Gönül hissetmezse kulak duymuş neylesin, kalp sevmedikçe el dokunmuş neylesin. "Aradığın seni arayandır.

  • Mevlana 17 Nisan 2022 17:23

    Koruktaki su ekşidir ama koruk üzüm olunca tatlılaşır, güzelleşir. Derken küpte yine acır, haram olur fakat sirke olunca ne güzel katıktır.

  • Gazeteci 17 Nisan 2022 13:57

    Sn.sağsöz akraba durumlarını yazdım neden yayınlamıyorsun.. sende şaşırdın dimi.

  • Müftü 17 Nisan 2022 13:54

    İmam yellenirse cemaate birşey olmaz. İmamın abdest yenilemesi lazım.

  • Fikri Takip 17 Nisan 2022 11:07

    Ankarada ateist bir tanıdığım vardı yanlış hatırlamıyorsam 6 veya 7 önce şöyle bir şey demişti "bana 1 milyon TL (eski hesapla 1 trilyon) versinler boynuma da bu adam devletten 1 milyon TL yi haksız yere aldı yazan tabela asıp 3 gün dolaştırsınlar razıyım çünkü Türkiyede kimse kamudan çalınan para için ses çıkarmaz " Son yıllarda olanları görünce adama daha da çok verdim.

  • İlhami taşörenli 17 Nisan 2022 03:42

    Atı alan Üsküdarı geçti yıyen yedı alan arsaları aldı yapılmayan işlerin parası alında bmv ler Mercedes ler alındı oteller yapıldı arsaların üstüne binalar dikildi sizde bir birinizi yiyin durun memur beye sormak lazım niye zoruna gidiyor milletin yazdığı kanunmu var türkiye de hangi savcı arastıracakmış sayıştay adam yolluyor sekmen yakasından tutuyor kovuyor adamı memur bey sızın o beledıyede dönenleri herkes biliyor ama birgun hesabı sorulacak erzurum bitırdınız haram zıkkım olsun arsaları nasıl borç karsılığında kimlere ihalesiz verildiğini biliyoruz sekmen çok doğru adamsa kendı adamlarını ilk önce araştırsın mali hizmetlerden başlasın

  • Gazeteci 17 Nisan 2022 03:10

    Genel Sekreter yardımcısı Burhan Salının yiyeni büyükşehirde mühendis. Daire başkanı Erdem okçunun yiyeni belediyede mühendis. Belediye şirketi Çetaş AŞ genel müdür yardımcısının hanımı Büyükşehir de mühendis. Fen işleri daire başkanının kardeşi büyükşehirde mühendis. Hasan Şahin?in kardeşi pazaryolu belediyesinde sözleşmeli memur. Daha neler var neler. Herkes birbiri ile akraba. Aramaya girmeyin çıkamazsınız işin içinden

  • Kayakçı 17 Nisan 2022 02:05

    Sway otel de bu kış gecelik 7 bin 8 bin liraydı. Dubai ye tatile gidelim bundan sonra :) Kırık dökük belediye oteli bile gecelik 2500 liraya oda sattı be..

  • Dadaşş 17 Nisan 2022 02:04

    Dadaş Murat sağolasın araştırmışsın sana zahmet BMW araba kirası uçak bileti dolar üzerinden su vb harcamaların fiyatını da çıkarabilirmisin 5 kişilik bakalım kaç yıl çalışmamız gerekiyor .Eğer dediğin gibi ucuzsa Mütait aileleriyle gitmeye gerek yok o zaman Bingöllü abimizi boşuna zahmete sokmayalım .

  • EBB 17 Nisan 2022 02:03

    Sn. Sağsöz sorularınıza cevap verelim de bitsin bu hasret; yalan da yok hılaf ta yok. ÖZel kalem müdür Mahmut bektaşın yakını ve köylüleri Sedat Bektaş yol şube müdürü mühendis. Semih Bektaş- muhasebeci. Sedat Taştan kaynak geliştirmeci. Ramazan Karakelle itfaiyeci, Ramazan Karakelle hanımı özel kalem sekreter. İbrahim polis memuru, koruması. Başkan Sekmenin yakını olarak 2 kişi var belediye de. İbrahim Sekmen-Daire başkanı, Mahmut Bektaş-özel kalem müdürü. Köylüsü olarak Yasin Deniz-Spor Danışmanı-Mustafa Deniz-Kimyager. Savaş soyadını ve görevini bilmiyorum. Birde veteriner var ismini bilmiyorum. Hepsi bu kadar. İstersen millet vekillerinin yakınları da var onları da yazarım.

  • Gazeteci 17 Nisan 2022 01:53

    Sn. Sağsöz maalesef her kurumda her yerde bu şekilde yakın akrabalar mevcut oluyor. Bunjn önüne geçmek mümkün de değil. Hatırlayalım ki Bu ülkede Cumhurbaşkanı damadı bakanlık yaptı. Çök ta ötesini aramamak lazım. Koskoca Atatürk üniversitesine bakın rektör beyin sayısızca akrabasını göreceksiniz. Bu tarafa gelin rektör beyin oğlu Büyükşehir de sözleşmeli mühendis. Zekiye çomaklının bacısı Büyükşehir belediye de sözleşmeli. DSİ bölge müdür yardımcısının oğlu Büyükşehir belediye de sözleşmeli mühendis. TRT bölge müdürünün yakını belediye de, bazı parti il başkanlarının çocukları belediye de. Yakutiye belediye başkan yardımcısının çocuğu büyükşehirde, Büyükşehir genel sekreter yardımcısının hanımı Yakutiye belediyesinde müdür. Aziziye belediye başkanının teyzesinin oğlu başkan yardımcısı. Ertansa genel müdürünün hanımı Büyükşehir de mimar. Millet vekili İbrahim Aydemir?in kardeşi eski genel müdürlüğünde daire başkanı. Kime ne anlatım kıymetli onur abicim. Daha böyle nice torpilliler varken tartışabiliz ama Sekmen Başkanın 3 tane yakınına kalkıp konuşmak ta pek caiz olmuyor. Palandöken belediyesi, Yakutiye belediyesi, Aziziye belediyesi bir araştırın bakalım kim kimin yakını. Horasan belediyesi zaten sülale belediyesi olmuş. Böyle niceleri var. Hele ki Büyükşehir de karı koca çalışan kardeş abi çalışan sayısız. O zaman hepsini konuşmak lazım. Maalesef memleketimiz küçük herkes herkesin akrabası. Sanayi endüstri yok. Büyükşehir ve kuruluşları holding gözüyle görülüyor ve herkes işe girmek istiyor. Sorularının cevabını bende bilmek isterim ama kimse cevap vermez. Bunlarda cevap verecek yüz yok.

  • Memur Bey 17 Nisan 2022 01:39

    Körler sağırlar birbirini ağırlar misali. Yorumları yazanlar hep içerden. Üstüne koya koya Seven sevmeyen hakkında yazıp çiziyor. Elinize ne geçiyor. Kuruma yazıl değil mi? O kurumda 5200 kişi çalışıyorz Adam olun adam. Habere bak altındaki yorumlara bak. Sn. Sağsöz bunlar seni anlamamış. Hırsız içerden olunca kapı kilit tutmaz. Yiyin birbirinizi. Yazıklar olsun size. O onu yapmış bu bunu yapmış o oraya gitmiş bu buradan gelmiş. Sekmen başkanın size verdiği kadrolara yazık. Burnunuzdan gelsin. İşiniz gücünüz milletin özel hayatı yaşantısı yaptıkları. Herkes yediği naneyi iyi bilir. Ortada birşey varsa gereği yapılır. Bu devletin savcıları yok mu ? Elbet görevlerini yaparlar. Sn. Sağsözün sorularına cevap verin de ortam yerini bulsun. Hadi çabuk kim kimin akrabası ise itiraf etsin. Millet de bu gece uyusun.

  • Dadaş Murat 17 Nisan 2022 00:27

    Dadaş kardaş booking.com dan bir Hilton otele ben baktım Dubai de haftalığı 7 gün 6 gece 7230 TL. Erzurum daki otellerde bir gecelik fiyatı bu kadar. çok ucuzmuş.

  • Murat ADIGÜZEL 16 Nisan 2022 23:03

    Ahmet kimse beni çok ey tanıyor ama ben onu tanıyamadım sahte isimle konuşup duruyor gel ben sana hepsini tek tek evrakı imzalı belgelerle göstereyim işten nasıl çıktığımda mahkeme kayıtlarında var istersen onları uyaptan çıkarıp göstereyim üstelik bu evraklar benim değil o tapdığınız müdürüzün imzalı evrağı ben tankerle trabzon yolunda bi halt etmişsem ve sizde bunu ispatlayamazsanız dünyanın en namert insanısınız

  • Dadaş 16 Nisan 2022 22:23

    Onur bey Dubai Hilton otelin 1 geceliği ne kadar acaba daire başkanı maaşıyla 2 haftalık ailecek tatil ne kadar olur .Siz hesap kitap işini iyi yapıyorsunuz .Aslında İbrahim Sekmen beyefendiye de sorabilirsiniz

  • Emrah Muharrem 16 Nisan 2022 22:12

    Emre koç ve ömer Faruk Avcı dışarda kurdukları şirketlerle Ertansa üzerinden belediyeyi soyup soğana çevirdikleri bir memleketin dilinde. Niye kimse gereğini yapmıyor. Pratap kırmızı kalem. Emrah ve Muharrem iyi bilirler

  • nihat özdemir 16 Nisan 2022 18:08

    Sorun şu. Bu millet hırsızlığı yolsuzluğu iltiması hor görmüyor. Adımız müslüman aslında bizler menfaate sıra geldi mi dünyanın en ahlaksız milletine dönüşüyoruz. Ateistler bile bizden şerefli kalıyor. Ahlakın dinle alakası olmadığını mlletimiz bana öğretti. Ahlak akılla alakalı. Oda bizde yok maalesef.

  • halis demir 16 Nisan 2022 17:43

    haram olsun. erzurumlu gençlerin hakkı haram olsun. dul yetim öksüzlerin hakkı haram olsun size. 3 maaş alalara haram zıkkım olsun. erkekseniz çıkın karşıma.

  • Yorumsuz 16 Nisan 2022 09:57

    Sayın Sağsöz neden İbrahim sekmenle ilgili yazılan gerçekleri yayınlamıyorsunuz yoksa küçük prense kimsenin dokunmasını istemiyormusunz .Ailecek gittikleri Dubai ve Paris gezilerinden size hediyeler mi getiriyor

  • Ahmet 16 Nisan 2022 02:11

    Murat Adıgüzel gardaş Mazot almaya giderken trabızon yolunda yediğin naneleri de bilirik. İşten neye atıldığını da bilirik. Haktan hukuktanda bahsedirsen sora. Yazıl Allah sene de soracak bunları

  • Sadık urgan 16 Nisan 2022 01:41

    Ne kadar çok biliyorsunuz. Atıp tutmak ne kadar kolay. Adam olan burada yorum yazacağınıza cumhuriyet Başsavcılığı belediyenin karşısında. İhbar edersiniz devlet gereğini yapar. Şu Eziz mübarek günlerde Yalan yanlış yazıpta insanları köhner altında bırakmayın. Ayrıca Sayıştay denetliyor bu kurumları.

  • Belediye çalışanı 16 Nisan 2022 01:17

    Ali İhsan kotan kırsalın daire başkanı iken sedat Bektaş müdürü iken kırsalda yol işi yapan 2/3 mütait ihya oldu binaları arsaları petrolleri topladılar bedediyeden hıkkım olsun bir tane iş yapmadan hakediş yapıldı haram zıkkım olsun bu milletın hakkı size

  • halis demir 16 Nisan 2022 00:12

    sekmen taa istanbuldan çıkıp erzuruma niye gelir diye düşündünüz mü. siz olsanız gelirmisiniz gelmezsiniz. adam elbet hesabını kitabını yapmıştır. bunu kabul edelim. Meşhur lakaplı kartal belediye başkanı olmuş birisi elbette bagırtmadan kazı yolacaktır. usulu erkanı bilen birisi

  • Murat ADIGÜZEL 15 Nisan 2022 18:31

    Bir insanın içindeki rızık korkusu Allah korkusundan üstün gelmişse o insana ne desen boş iyi bellemişler insanların ekmeği ile oynamayı iftira atmayı mahkemede bide namusu şerefi üzerine yemin edebilen birde yalancı şahit bulmuşlar cengiz çiçek gibi ohh işleri iş tabi cengiz çiçeğide anlamak lazım şahitlik yapmasa müdürü ona kalem fırlatır

  • Ramazan Kaya 15 Nisan 2022 15:48

    Ahmet gardaş benden 2 isim sana Mustafa Deniz , Savaş KARA şimdi sen bunların kimle akraba olduklarını açıklamazsan çok biliyorsun ya namertsin.

  • ALİM ALİM 15 Nisan 2022 09:21

    O KADAR YAZ Kİ.ALLAH BUNLARİ İSLAH ETSİN.ARKANA BİR RESİM,BİRDE MASANA BİR BAYRAK KOY,BİRKAC YALAKA YAZAR ÇİZER AYARLA, YE YUT.SUC SUSAN DİLSİZLERDE.

  • Hakkı Konuşan 15 Nisan 2022 04:02

    Arkadaşlar herkes bisey söylüyor saygı duyarım ama asıl mevzuya dikkat çekmek isterim akraba işe almak devede kulak kalır Enerji aş müdürü akrabalarına kurdurdugu iki şirkete 1,5 yıl gibi kısa sürede 24 milyonluk iş yaptırdı askalenin köy kahvelerinde Cengiz baba bize 1 milyon 2 milyon yolumuzu buldurdu diye hava atıyorlar hayatlarında goremeyecekleri paralari çok basit telefuz ediyorlar asıl mevzu bu şuanda bütün millet zor durumdayken bu akraba şirketlerine 24 milyon kadar para aktarıp iş yapılıp gösterildi yazık kimse hakkı konuşmuyor görüp gormemezlige veriyorlar bunlar kim Allah aşkına çıkıp biri söylesin devletin imkanlarını nasılda kullaniyorlar Allah şahit yalan değil belki 24 milyon tl değildir ama emin olun 24 milyon tlden aşağı değil bütün herkese sesleniyorum Sayın Mehmet sekmen beye ibrahim sekmen beye Onur sagsoz beye araştırın çıkacaktır yazık günah bunlar kendilerini ne sanıyor bir genel müdür bu cesareti nerden buluyor ortalıkdada Aslan diye geziyorlar bunlar Evet Aslan ama kuyruklari noksan tüm şehre sesleniyorum araştırın çıkacaktır bu şirketler...

  • Murat ADIGÜZEL 15 Nisan 2022 03:06

    Rumuzla konuşma kendini tanıt yoksa sende o akrabaların arasındamısın

  • Ahmet 15 Nisan 2022 02:00

    Murat Adıgüzel gardaş. Dökmezsen namertsin. Senin işten nasıl atıldığınıda bilirik. Natural gaza nasıl geçtiğini de bilirik.

  • Murat ADIGÜZEL 15 Nisan 2022 01:25

    Ahmet arkadaş yazmış ben orda çalışıyorum yanlış bilgi diye sizi çıkaramadım senin lafinla olmaz kardeş kendileri desin burda kimse kimseyle akraba değil diye o zaman ben dökerim onların scr sini

  • Şofor 15 Nisan 2022 00:47

    Gardaş haberin yalan yanlış olmuş. Ben enerji AŞ de şöförem. Burada akraba yok. İnmıysan gelde bak. Allah Sekmen başkanımdan razı olsun hepimize iş verdi.

  • Mahşerin 4 atlısı 15 Nisan 2022 00:34

    Hasan Şahin Emre Koç Lütfü İhsan Ömer Faruk Avcı bu mahşerin 4 atlılarının sekmen den habersiz işe aldıkları sayısızca tortumludan haberiniz var mı ? Ömer Faruk avcının Lütfü ihsanın işe almak için kişilerden aldıkları paralardan haberiz var mı ? Gerçekleri yazın da bari millet uyansın

  • Gurbetteki çırçırlı 15 Nisan 2022 00:25

    BENZEMEZ KİMSE BUNLARA, BUNLARIN YAPTIĞI KADAR. ANLASA BİZİM VATANDAŞ, YALAYIP YUTTUKLARI KADAR, TEKRAR SEÇİLECEK BUNLAR, VATANDANDAŞ DİBE VURANA KADAR, YAPAMAZ HİÇ BİR DADAŞ, KENDİ YAPTIKLARI KADAR.

  • Ahmet 15 Nisan 2022 00:21

    Bu arada ben enerji AŞ de çalışıram. Kimse kimsenin akrabası degil. Yanlış bilgi vermişler size

  • Gariban 15 Nisan 2022 00:10

    Onur bey hayırlı geceler olsun şimdi yeni açılan hastane temizlikçi elemanlar için hastane üstdüzey protokollarda çalışan sözde kadrolu elemanlar işe sokma vaadiyle bir miktar para istiyorlarmış miktarlar belli 10.000 ve 80.000 bandında bir fiyat dönüyor 80.000?i veren bir hafta içinde işe gidiyor muş bunu bir inceleyebilirmisiniz Erzurum ve cevre şehirlerden gelen parayı yatıran kişiler işe başlıyormuş? malum parti yeterki parayı bağış vadeyle işe sokuyorlar şimdiden hayırlı sahurlar teşekkürler ?.

  • Ali akın 15 Nisan 2022 00:04

    Mahmut Bey parmakla gösterilecek kişilerdendir belediyede. Memet Sekmen Erzurum?da 4000 kişiye iş vermiştir. Bunları niye görmüyorsunuz. Memet Sekmen den önce belediyenin şirketi mi vardı.

  • Murat ADIGÜZEL 15 Nisan 2022 00:01

    Enerji a.ş nin pandemi sürecinde maaşım yarı yarıya yatınca bu maaş niye böyle diye sorduğumda kod29 la işten atılmış bir işçisiyim.Ah ah içimde neler var neler neler bilirim neler

  • CEM BEY 14 Nisan 2022 23:04

    Onur Bey iyisin hoşsun da. Eğri oturup doğruyu da konuşmak lazım. İbrahim Sekmen her ne kadar Mehmet sekmenin yakını olsa da gerçekten çok mütevazi beyefendi ve başarılı bir daire başkanı. Ondan önde yazılacak Çok kişi var o belediye de hiç kusura bakma.

  • Belediye 14 Nisan 2022 22:55

    Mahmut dun yiğenide hemen yol şube müdürü oldu sedat Bektaş