Siyaset Haber Girişi : 07 Mayıs 2023 14:22

İmamoğlu Sekmen'e böyle tepki gösterdi

İmamoğlu Sekmen'e böyle tepki gösterdi
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum ziyareti öncesinde kent meydanını otobüslerle doldurdu. Başkan İmamoğlu, tepkisini sosyal medyadan dile getirdi.  

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte 3 Mayıs'ta Erzurum'da düzenleyeceği mitingin yeri güvenlik gerekçesi ile değiştirilmişti.

 

Erzurum Valiliği, CHP İl Başkanlığının talebi ile mitingin İstasyon Meydanı'nda düzenlenmesine önce izin vermiş ardından verilen izni güvenlik gerekçesiyle iptal ederek, MNG AVM yanındaki 'Yeni Miting Alanı'nın tahsis edildiğini duyurmuştu.

 

Bu duruma tepki gösteren CHP, mitingi iptal etti. İki gün öncede İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum’da ‘halk buluşması’ yapacağı duyuruldu. İmamoğlu’nun bugün saat 18.00’de kent meydanında vatandaşlarla buluşması öncesi,  Büyükşehir Belediyesi, kent meydanını otobüslerle doldurdu.

 

 

CHP İL BAŞKANI: ELİNDEN GELENİ YAPIYOR

 

Olaya ilk tepki CHP İl Başkanı Suat Dülger’den geldi. Dülger, sosyal medya hesaplarından, “Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu’nun halkla buluşmasını engellemek için elinden geleni yapıyor. Ekrem İmamoğlu bugün mutlaka Erzurum halkıyla buluşacak” dedi.

 

İMAMOĞLU TWEET ATTI

 

Dülger’in paylaşımından kısa bir süre sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, şu paylaşımda bulundu.  

 

“Erzurumlu hemşerilerimle saat 18:00’deki buluşmamıza engel olunmaya çalışılıyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen bu nezaketsizliğin kara lekesini ömrünün sonuna kadar taşıyacaksın. Saat 18.00’de tüm Erzurumluları Havuzbaşı Kent Meydanı’na bekliyorum. Haydi Erzurum.” HABER MERKEZİ  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer 08 Mayıs 2023 14:26

    Sorumlu , provakatif kesinlikle belediye başkanlığı haricinde her işi yapan Ekrem dir . Sen kimsin polisi valiyi tehdit ediyorsun halkı kışkrtıyorsun . Ya orada Allah korusun ölen olsaydı . Bu olayın Erzurum?la alakası . Yok Erzurum utanmış yok şu bu . Hayır Erzurumlu Mert dindar ve misafirperverdir . Kimse erzrumluyu kendi pis terörüne alet edemez . Hem kanunsuz iş yap hemde valiyi polisi suçla hadi ordan edepsizlik Erzurum lu CHP yi iyi tanır oy çıkmaz boşuna uğraşmasınlar .

  • Hoşgörü kazanacak 08 Mayıs 2023 09:29

    Güzelim şehrimizi getirdiğiniz hale bakın. Cehalet, yobazlık sonunda adam taşlamak. Bu nasıl misafir karşılamak savaş mı seçim mi belli değil. Bu nasıl demokrasi. Milletin iradesine yapılan saygısızlığa dadaşım en güzel cevabı verecektir.

  • ALİ MURAT URAL ERZURUM 08 Mayıs 2023 05:09

    OYUMU BİR BAŞKA PARTİYE VERECEKTİM ... VALLAHİ PAZAR GÜNÜ OYUMU BU TAŞLAMA İŞİNİ YAPANLARIN VE YAPTIRANLARIN YÜZÜNDEN OYUMU CHP YE KULLLANACAM.TAŞ ATTIĞINIZ ALANDA SENİN ANNEN KARDEŞİN BABAN YADA BABANIN ARKADAŞIDA YADA KOMŞUN DA OLABİLİRDİ. VE ÖLEBİLİRLERDİ.HİÇ Mİ VİCDANINIZ SIZLAMAYACAKTI.BUNU YAPANLARIN BEN MÜSLÜMAN OLDUĞUNA İNANMIYORUM....ERZURUM İÇİN BEKA SORUNUSUNUZ.

  • Dadaş 08 Mayıs 2023 03:06

    Sonra orada kaldırım taşlarının ne işi vardı meydan pırıl pırıl herhangi bir çalışma gerek yoktu o taşların orda ne işi vardı bu memleketin kaderimi bu yazıklar olsun Erzurum bu kadar asagiladiniz

  • Çıtçıtlı 08 Mayıs 2023 00:21

    Çok utandım çok.

  • Halis demir 07 Mayıs 2023 23:04

    Çok çok ayıp etmişdiniz bunu yapan insan ve Erzurumlu olmaz. 3 tane itin köpeğin tasmasını koparanların işidir. Kesinlikle Erzurumlu bunu yapmaz. Sekmen otobüsleri çekerek milletin iradesine saygısızlık yapmıştır.

  • Hamit 07 Mayıs 2023 19:00

    Bu kafa ile bu memleket daha çok göç verir. Bunlar Dadaş olamaz

  • Jon snow 07 Mayıs 2023 17:48

    Erzurumluyu utandirmaya ne hakkınız var ayıptır,nasıl bir kafa yapiniz var sizin , savaşa mı gidiyoruz bir seçim bu,Ülkeyi size tapuladık mı ,şehir sizin tarlaniz mı,yeter ..bu kadar da olmaz

  • Çağri 07 Mayıs 2023 17:06

    Miting alanina gitsin kardesim illa kentin en haraketli yerindemi konusacak hadi bakalim cırıt sahasina

  • Korkmayın bu kadar 07 Mayıs 2023 16:40

    Neden korkuyorsunuz acaba?