Erzurum Haber Girişi : 16 Temmuz 2021 11:15

'İmparator'a veda

'İmparator'a veda
Erzurum Amatör Futbol Camiası ve spor dünyası Selçuk Çakmak'a ağlıyor. 

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / Erzurum Amatör Futbolu'nda 'İmparator' lakabı ile tanınan efsane kulüp başkanı Selçuk Çakmak'ın ölüm haberi kenti yasa boğdu.

 

 

Selçuk Çakmak’ın kendi aracı ile hastaneye gittiği ve Hastanede hayatını kaybettiği belirtildi. Çakmak’ın cenazesi Narmanlı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından asri mezarlıkta toprağa verildi.




Şimdiki adıyla Büyükşehir Belediye Erzurumspor olan ve eski adıyla 3 Temmuz Beldespor’da yıllarca antrenör yönetici ve kulüp başkanı olarak görev yapan Selçuk Çakmak hayatını kaybetti. Çakmak’ın ölüm haberi futbol dünyasında büyük bir üzüntü yaratırken, amatör futbol camiası da yasa büründü. 

 


Kendi aracı ile hastaneye gitti dönemedi

 


Uzun yıllar Erzurumspor Amatör Takımının kaptanlığını da yapan Selçuk Çakmak,  futbolu bıraktıktan sonra yönetici olarak amatör futbola hizmet etti. 3 Temmuz Beldespor’da Kulüp Başkanlığı yapan Selçuk Çakmak, Erzurumspor’da da Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yapmıştı.

 


Selçuk Çakmak’ın önceki gece kendi aracı ile Şehir Hastanesine gittiği ve aracını da kendisinin kullandığı ifade edildi. Çakmak’ın hastanede kalp yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alındığı ve ilerleyen saatlerde de hayatını kaybettiği bilgilerine ulaşıldı.Çakmak’ın yüksek tansiyona dayalı nefes alma problemi olduğu öğrenildi.

 


Erzurumspor’dan taziye mesajı

 


BB Erzurumspor Kulübü, eski kulüp başkanı Selçuk Çakmak’ın ölüm haberi üzerine bir taziye mesajı yayınladı.
Mavi-beyazlı  kulüp taziye mesajında “Erzurumspor’umuzda bir süre kulüp başkanlığı yapan Selçuk Çakmak’ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhum Başkanımıza Allah’tan Rahmet ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerine yer verdi.

 


Spor dünyası Çakmak’ı son yolculuğuna uğurladı

 


BB Erzurumspor’un eski başkanlarından Merhum Selçuk Çakmak’ın cenazesi İkindi Namazı’na müteakip Narmanlı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Asri mezarlıkta toprağa verildi. Çakmak’ı son yolculuğunda Erzurum futbol dünyası, spor camiası ve sevenleri yalnız bırakmadı.

 


BB Erzurumspor Başkanı Ömer Düzgün, ETSO Meclis Başkanı ve BB Erzurumspor eski Başkanı Saim Özakalın, Erzurumspor eski başkanlarından Cevdet Tamgaç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, TFF Bölge Müdürü Metin Codur, Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Kızılay Şube Başkanı Hüseyin Bozhalil, ASKF Başkan Yardımcısı ve Futbol İl Temsilcisi Burhanettin Andiç, TÜFAD Şube Başkanı Adüsselam Gökçan, Amatör Futbolcular Dernek Başkanı Ferit Karakoca, Tüm Sporcular Erzurum Şube Başkanı Maherrem Baydan, Dadaşlar Grubu, Erzurumsporlular ve Palandöken Kartalları Gruplarının temsilcileriyle çok sayıda vatandaş cenaze namazına katıldı. 

 


BB Erzurumspor Kulübü cenaze törenine çelenk gönderdi. 

 

 


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Taha Tuğlular 17 Temmuz 2021 11:24

    Allah gani gani rahmet eylesin.Cok değerli, efendi bir insandı.

  • Zülküf USANMAZ 16 Temmuz 2021 23:58

    Sadece spor camiasının sevdiği bir insan değildi Selcuk,belediye camiasının da cok sevdiği bir insandı, sosyaldı,hatırnazdı, halkala ilişkisi gelişkindi.Selcukla yolumuz birkaç çay sohbetinde ve ayaküstü rastlanırken hal hatır sormada kesişmişti.Allah gani gani rahmet etsin, ailesine ve yakınlarına,spor ve belediye çevresine,bütün sevenlerine taziyetlerimi suyorum.