Bölge Haber Girişi : 22 Ekim 2009 01:13

İndirimi duyan Redevco'ya koştu!..

İndirimi duyan Redevco'ya koştu!..
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Redevco Alışveriş Merkezi'nde indirimli ürünlerden almak isteyen vatandaşlar izdihama neden oldu.

Erzurum Ajans-Hollanda patentli Redevco firması tarafından yaptırılan alışveriş merkezinin açılışı şölene dönüştü. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta ünlü sanatçı Murat Göğebakan bir konser verdi. Özellikle gençlerin doyasıya eğlendiği açılış programının ardından alışveriş merkezine adeta akın eden vatandaşlar indirimli ürünlerden almak için birbirlerini ezdi. Piyasa fiyatlarının çok altında satışa sunulan elektronik ürünler kısa sürede alıcı bulurken, güvenlik görevlileri vatandaşları sıraya koymakta zorlandı.

VATANDAŞ HAYRAN KALDI

Erzurum Alışveriş Merkezi’nin önemli bir hizmet olduğunu belirten vatandaşlar ise”Gerçekten Erzurum’a yakışan bir AVM olmuş, ürünler çok kaliteli ve ucuz. İnsanların eğlenmeleri için her şey düşünülmüş. Muhteşem bir açılış töreni düzenlendi. Ucuz eşyalara akın edince ezilme tehlikesi geçirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz”dediler. (Palandöken)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.