Siyaset Haber Girişi : 17 Mart 2023 16:19

İş dünyasındaki tecrübelerini siyaset sahnesine taşıyacak

İş dünyasındaki tecrübelerini siyaset sahnesine taşıyacak
MÜSİAD Erzurum eski Şube Başkanı İş adamı Fuat Demir, AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için müracaatını yaptı.

Erzurum ve Oltu ilçesine ciddi yatırımlar kazandıran iş adamı Fuat Demir, AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu. 

 

Demir, yaptığı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde , 2023 hedefleri doğrultusunda ülkemizi ve şehrimizi aynı heyecanla daha yüksek bir seviyeye taşımak, halkımızın sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirmek adına AK Parti’den milletvekilliği aday adayı oldum” dedi.

 

 

Türkiye’nin ve Erzurum’un kaybedecek vakti olmadığını anlatan Demir, “ Erzurum için hemen şimdi’ diyerek başvurumuzu yaptık. Türkiye yüzyılında Erzurum’un vizyonunu öne çıkarmak ve bu uğurda çalışmak için yola çıktık.  Yöreyi bilen, bölge insanını tanıyan, ömrünü bu bölgenin kalkınması için harcamış, elin taşın altına koyup sorumluluk almaktan kaçınmamış birisi olarak bu gömleği giymeye talip oldum. Yöremizin sorunları ve çözüm önerileri konusunda şimdiye kadar yaptığımız çalışmalara daha üst düzeyde katkı yapabilmek, halkımızın ‘içimizden biri’ olarak her zaman ulaşacağı bir aday olarak şehrimize ve ülkemize siyaset alanında hizmetlerimi sürdürmek için milletvekili adaylığına başvurdum. Seçimlerin ülkemize ve şehrimize hayırlara vesile olmasını diliyorum “ diye konuştu. HABER MERKEZİ 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mustafa Ozaydin 06 Kasım 2023 23:16

    Ne yatırım varmış Oltu da,onuda yazsaydin