Erzurum Haber Girişi : 26 Mart 2013 10:58

İş-Kur Mühendislik Fakültesinde stant açtı

İş-Kur Mühendislik Fakültesinde stant açtı
Türkiye İş Kurumu'nca Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde "İş ve Meslek Danışmanlarının Tanıtımı" ile ilgili stant açıldı.
Erzurumajans-Türkiye İş Kurumu'nca Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde "İş ve Meslek Danışmanlarının Tanıtımı" ile ilgili stant açıldı.

İş ve meslek danışmanları kurdukları stant da, "adım adım meslek seçimi, meslek seçiminin önemi, meslek danışma hizmetlerinden nasıl yararlanabilineceği, meslek bilgi merkezi, meslek yönelim ve eğilim, iş ve meslek danışmanı kimdir, çocuğunuzu nasıl desteklersiniz, gönüllü danışma ve iş yerinde staj, sınav stresi, çocuğunuzun eğitimine Avrupa'da devam etmesini istermisiniz, iş aramada çocuğunuzun kendi özelliklerini tanıması, işveren beklentileri, başvuru mektubu örneği, özgeçmiş örneği, iş görüşmesine en iyi şekilde hazırlanmak, konularında bilgi veriliyor.

İş ve meslek danışmanları üniversite öğrencilerine, yeteneklerini ve yetkinliklerini keşfetme, mesleklerini tanıması, eğitim kurumları hakkında bilgilendirme, edindikleri bilgileri değerlendirme, alternatifleri görebilmeleri. İş başvurusuna giderken nasıl özgeçmiş hazırlanacağı ve iş görüşmesine en iyi ne şekilde hazırlanacağı konularında detaylı bilgiler verdiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.