Spor Haber Girişi : 01 Nisan 2022 17:20

İsabetli atama

İsabetli atama
Erzurum'un başarılı spor adamlarından Ahmet Çelebi, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından Spor Hizmetleri Müdürü olarak atandı.

ERZURUM AJANS / Gençlik ve Spor İl Müdürülüğüne bağlı, boş bulunan Spor Hizmetleri Müdürlüğüne ataması yapılarak görevine başlayan Ahmet Çelebi, birçok ulusal organizasyonun yanı sıra 15 yıl önce başlattığı Uluslararası Palandöken Karate Turnuvasının koordinatörlüğünü de başarıyla sürdürdü.

 

Yapılan atamayla birlikte il temsilciliği ve kulüp başkanlığı gibi fahri görevlerinden ayrıldığını açıklayan Ahmet Çelebi;  "Bugünden sonra bana tebliğ edilen bu görevi layıkıyla yapabilmek için kulüplerimizi ve spor branşlarımızı ayırt etmeden tüm spor yaşantımdaki bilgi ve birikimimi aktararak, mesai arkadaşlarımla birlikte bakanlığımızın taşra teşkilatı kuruluş şemasında belirlenmiş olan tüm birimleri aktif bir şekilde yönlendirerek şehrimin sporuna katkı sağlamaya çalışacağım.
İl Müdürümüz Birdal Öztürk,' ün önderlinde tüm spor branşlarında ilimizi layık olduğu yere getirmek en büyük amacımızdır. Bizleri bu göreve layık gören büyüklerimiz başta olmak üzere, destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.

 

AHMET ÇELEBİ KİMDİR?

 

Spor hayatına 1985 yılında karate ile başlayan Çelebi, Ülkemize Dünya ve Avrupa şampiyonalarında bir çok sporcuyla  madalya kazandırıp, 20 bine yakın çocuğa ve gencimize spor yaptırarak, 100’ü aşkın milli sporcu yetiştirdi. 13 yıl Teknik kurularda bir çok Uluslararası Turnuva, Balkan, Avrupa ve Dünya şampiyonalarına milli takım antrenörü olarak ülkemizi temsil etti. Deaafolimpik Olimpiyat Oyunlarında takım halinde şampiyonluk kazanıldığı için devlet sporcusu oldu.


2005 İzmir Üniversiade organizasyonunda, 2009 Erzurum Universiade adaylık sürecinde ve 2011 Erzurum Universiade organizasyonlarında bir fiil görev yaptı. 2017 yılında Erzurum da yapılan  EYOF (Avrupa Gençler Olimpik Kış Oyunları) Marketing ve Lojistik Direktörü olarak görev yaptı. Uzun zamandır Türkiye Curling Federasyonu Başkan Vekili olarak görev yapmakta olan Ahmet Çelebi evli ve 4 çocuk babası. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adem çelebi 01 Nisan 2022 21:52

    ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN AMCAOĞLUNUN