Erzurum Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

İşadamı Çakır`dan örnek davranış

İşadamı Çakır`dan örnek davranış
Erzurum’da yardımsever iş adamı Nevzat Çakır Van’da yaşanan drama sessiz kalmadı.
Erzurum Ajans-Erzurum’da yardımsever iş adamı Nevzat Çakır Van’da yaşanan drama sessiz kalmadı. Evleri yıkılan, dışarıda kalmak zorunda kalan depremzedelere çok sayıda battaniye ve gıda yardımı yapan iş adamı Nevzat Çakır diğer iş adamlarına da çağrıda bulundu.

Van’da yaşanan 7.2’lik depremin ardından evleri yıkılan ve sokakta kalan vatandaşlar için battaniye ve gıda yardımında bulunan Nevzat Çakır yaptığı yardım ile belki birkaç aileyi sevindirme umudu içinde olduğunu ifade ederek, diğer iş adamlarının da bu konu üzerinde hassasiyetle durması gerektiğini söyledi.

Öncelikli olarak bölgede yaptığı araştırma sonrasında vatandaşların soğuktan korunabileceği battaniyelere ihtiyacı olduğunu tespit ettiğini söyleyen Nevzat Çakır 100 adet battaniye ve 100 aileye bir müddet yetecek kadar gıda paketlerinin bölgeye gönderildiğini belirtti.
İş adamı Nevzat Çakır “Televizyonda izlediğim görüntülerden çok etkilendim ben de öncelikli olarak bir vatandaş olarak duyarlı davranmam gerektiğini hissettiğim için bu yardımı yapma ihtiyacı hissettim aynı şey yarın bizim de başımıza gelebilir” diye konuştu.
Yardımlarının devam edeceğini söyleyen Nevzat Çakır iş adamlarına da çağrı da bulunarak “Bu vatan ve bu vatandaşlar bizim. Herkes elinden geleni yapmalı” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Azize gungor 01 Ocak 1970 02:00

    Merhaba çok zordayım engelliyim çaresizim İstanbul'da ameliyat olacağım lütfen sesimi duyar mısınız acil bu Dr ulaşmam gerekiyor çok çok çaresizim teşekkürler 05368956316 çok çaresizim engelliyim acindirmak için yazmiyorum gerçekleri yaziyorum ailem benim için bordürü kredi çekti hala yetisemiyor onlarda ciddi hasta kardeşim okuyor çok acil ameliyat gerekiyor kulunuz kolenix ölüyüm elimden tutup yol gosterirmisiniz artık bende ailemde bitti bir yardım destek netim yok tel cevap verirseniz sevinirim çok gencim 28 adeti gecik ameliyatim var zor hadtayim aşırı canım yanıyor saygılar teşekkürler dört gözle cevap bekleyeceğim tesekkurler