Erzurum Haber Girişi : 29 Haziran 2016 15:26

IŞİD terörü, Erzurumlu Güllüce'nin prenseslerini yetim bıraktı

IŞİD terörü, Erzurumlu Güllüce'nin prenseslerini yetim bıraktı
İstanbbul Atatürk Havalimanında meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler arasında bulunduğu bildirilen Erzurumlu Murat Güllüce'nin 'Prenseslerim' dediği 4 kızı yetim kaldı.
Erzurumajans-İstanbul Atatürk Havalimanında meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler arasında bulunduğu bildirilen Erzurumlu Murat Güllüce'nin 'Prenseslerim' dediği 4 kızı yetim kaldı. 

İstanbul'da bir otelin müdürlüğünü yapan Güllüce, yarın Erzurum'da toprağa verilecek.

Erzurum'dan uzun yıllar önce göç ettiği İstanbul'da kuyumculuk yapan Murat Güllüce daha sonra Özbekistan'a giderek seracılık işine girdi. Ancak bu işten de umduğunu bulamadığı için ayrılan Murat Güllüce, İstanbul'a döndü ve bir otelin müdürlüğünü yapmaya başladı. Dün akşam Özbekistan'a gitmek üzere Atatürk Havalimanı'na giren Güllüce, Dış Hatlar Terminali girişinde meydana gelen saldırıda hayatını kaybetti. 

Evli ve 4 kız çocuk babası olan Güllüce, sosyal paylaşım sitesindeki kızları için "prenseslerim" dediği dikkati çekerken, acı haberi alan yakınları İstanbul Adli Tıp Kurumundaki cenazesini almak için harekete geçti. Uçakla Erzurum'a getirilecek olan Güllüce'nin cenazesi, yarın Erzurum'da toprağa verilecek.

Turgay İpek/DHA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.