Erzurum Haber Girişi : 15 Ekim 2016 12:34

İsmetpaşa'da gündüz vakti artık TOMA yok

İsmetpaşa'da gündüz vakti artık TOMA yok
Erzurum'un merkez Yakutiye ilçesindeki İl Emniyet Müdürlüğü ve Polisevinin bulunduğu İsmetpaşa Caddesinin TOMA ile kesilmesine, gündüz saatlerinde ara verildi.
Erzurumajans-Erzurum'un merkez Yakutiye ilçesindeki İl Emniyet Müdürlüğü ve Polisevinin bulunduğu İsmetpaşa Caddesinin TOMA ile kesilmesine, gündüz saatlerinde ara verildi.

15 Temmuz gecesi yapılan darbe girişiminden sonra, bombalı araç saldırısı ihtimali üzerine üzerine, polis Emniyet binalarının bulunduğu caddelerde güvenlik önlemlerini artırdı. Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ile Polisevinin bulunduğu İsmetpaşa Caddesine taşıtla giriş yasağı getirildi. Cumhuriyet Caddesinden Polisevi ve İl Emniyet Müdürlüğüne dönülen yol bariyerlerle kesilirken polis Emniyet dışındaki taşıtların girişine izin vermez oldu. İsmetpaşa Caddesinin yukarısı da TOMA ile kesilerek iki taraflı olarak araç giriş- çıkışı engellendi. 

Yaklaşık 3 ay süren uygulama nedeniyle iflasın eşiğine geldiklerini belirten cadde esnafı, kent yöneticilerine durumu anlattı ve önlemin gevşetilmesini istedi. Bunun üzerine İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk de esnafı ziyaret ederek biraz daha sabırlı olmalarını istedi.

Erzurum Valiliği Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, son zamanlarda artan terör olayları nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü önündeki ismetpaşa Caddesinin tedbir amaçlı olarak trafiğe kapatıldığına dikkati çekti. Valilik açıklamasında, İsmetpaşa Caddesinin 14 Ekim tarihinden itibaren 09.30-16.00 saatleri arası trafiğe açık olacağı duyuruldu.

Zafer Kumru/DHA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.