İlçeler Haber Girişi : 11 Nisan 2021 00:05

İspir'de koronavirüsün altın günü...

İspir'de koronavirüsün altın günü...
Erzurum'un İspir İlçesi'nde ''gün'' şeklinde bir araya toplanan kadınlar koronavirüse yakalandı. 16 kadının testi pozitif çıkarken, çok sayıda temaslının olduğu da öğrenildi...

Erzurumajans-Erzurum'un İspir İlçesi'nde bir grup kadın ''gün'' şeklinde bir araya toplandı. Daha sonra rahatsızlanan kadınların bazılar test için hastanenin yolunu tuttu. 16 kadının testi pozitif çıkarken, çok sayıda kadının da temaslı olduğu öğrenildi.

 

İSPİR KAYMAKAMLIĞI SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN DUYURDU

 

İspir Kaymakamlığı sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili açıklama yapılırken vatandaşlara da uyarılarda bulunuldu:

 

İşte İspir Kaymakamlığı tarafından yapılan o açıklama;

 

Bir grup kadın vatandaşımız tarafından bir araya gelinerek gün şeklinde bir buluşma yapılması neticesinde bir süre sonra toplamda 16 kişide birden COVİD-19 virüsü tespit edilmiştir. Aynı ortamda birçok temaslı da bulunduğu için vakaların daha da artacağı tahmin edilmektedir.

 

Kıymetli İspirliler! Malumunuz olduğu üzere pandemi sürecinin başından beri başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere devletimiz tüm imkanlarını seferber ederek bir mücadele yürütmektedir. Kamusal alanda tüm tedbirler alınmıştır fakat bu yeterli değildir. Siz değerli vatandaşlarımızdan ricamız LÜTFEN KENDİ ÖZEL HAYATLARINIZDA VE YAŞAM ALANLARINIZDA da bu tedbirlerle riayet etmenizdir. Özellikle kalabalık ortamlarda MASKE, MESAFE ve TEMİZLİK kurallarına riayet etmek ve ortamı sürekli havalandırmak hayati derecede önem taşımaktadır. Aksi halde pandemi sürecinin sona ermesi zor görünmektedir.

 

Tedbirlere riayet etmeyen vatandaşlarımız hakkında maalesef idari ve adli yaptırım süreçleri işletilmek zorunda kalınacaktır.

 

Tüm İspirli hemşehrilerimize önemle duyurulur!!!

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.