Türkiye Haber Girişi : 16 Kasım 2015 20:00

İstanbul sallandı; Marmara'da 4,2 büyüklüğünde deprem!

İstanbul sallandı; Marmara'da 4,2 büyüklüğünde deprem!
Saat 17:45'te Marmara Bölgesi'nde hissedilen bir deprem meydana geldi.

Erzurumajans-Saat 17:45'te Marmara Bölgesi'nde hissedilen bir deprem meydana geldi.


Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden yapılan açıklamaya göre deprem Marmara Denizi'nin 7.7 km derinliğinde meydana geldi ve şiddeti 4.2 olarak ölçüldü.


AFAD: 4.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE


AFAD'dan yapılan ilk açıklamada İstanbul'da hissedilen depremin saat 17:45'te Marmara Denizi'nde meydana geldiği ve 4.5 büyüklüğünde olduğu belirtildi.


İlk belirlemelere göre, deprem can ya da mal kaybına yol açmadı.


KANDİLLİ: 4,2 BÜYÜKLÜĞÜNDE


Son depremlerin dakika dakika rapor edildiği Kandilli Rasathanesi'nin internet sitesinde de Marmara Denizi'nde meydanja gelen deprem aşağıdaki şekilde yer aldı.


son-depremler.jpg


EURO-NET: 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE


Euro-Net sismoloji merkezine göre deprem Marmara Denizi'nin 12 km derinliğinde meydana geldi. Depremin merkezüssü de İstanbul'un 25 kilometre güneybatısı olarak açıklandı.


Sosyal medyada da bir anda yayılan "deprem oldu haberi" kısa süreli paniğe de yol açtı.


İstanbul'un bir çok ilçesinde de hissedilen depremin İstanbul'la birlitke Tekirdağ ve Edirne'de de hissedildiği öğrenildi.


VALİ ŞAHİN AÇIKLAMA YAPTI


İstanbul Valisi Vasip Şahin, Marmara Denizi'nde meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki depremde, ilk bilgilere göre can ve mal kaybının bulunmadığını bildirdi.


Vasip Şahin, yaptığı açıklamada, "İlk bilgilere göre, herhangi can ve mal kaybı bulunmamaktadır. Bu konudaki tespit çalışmalarımız devam ediyor" dedi.


Marmara Denizi'nde saat 17.45'te meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki deprem, İstanbul ve çevresinde hissedilmişti.


MARMARA'DA İKİNCİ DEPREM !


Marmara Denizi'nde ikinci bir deprem daha oldu. Saat 19:04'te meydana gelen 3.4 büyüklüğündeki deprem, yerin 14.04 Km derinliğinde meydana geldi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.