Siyaset Haber Girişi : 07 Ekim 2023 13:12

İşte AK Parti'de MKYK listesi! Erzurumlu iki isim aday

İşte AK Parti'de MKYK listesi! Erzurumlu iki isim aday
AK Parti'nin 22 yıllık tarihinde 4. kez 'olağanüstü' gerçekleştirilecek kongrede yönetim kadrolarında büyük değişime gidilmesi bekleniyor. Kongrenin konsepti 'Türkiye Yüzyılı için hep yeni hep ileri' olacak.

AK Parti’nin 22 yıllık tarihinde 4. kez ‘olağanüstü’ gerçekleştirilecek kongrede yönetim kadrolarında büyük değişime gidilmesi bekleniyor. Kongrenin konsepti “Türkiye Yüzyılı için hep yeni hep ileri” olacak.

 

AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi, bugün Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. "Türkiye Yüzyılı" vurgusu ile yapılacak kongrede, partiyi yerel seçimlere taşıyacak isimler belirlenecek. Ankara Spor Salonu'nda yapılacak kongrede parti yönetimi belirlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan da yeni A takımını oluşturacak. Kongrede Erdoğan'ın iç ve dış siyasete ilişkin önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

 

Kongrede, AK Parti MKYK'nın yeni üyeleri belirlenecek. Partinin A Takımı olan MYK ise, MKYK üyelerinden oluşturulacak. AK Parti'nin yerel seçim hazırlıkları da kongre ile başlayacak.  Dünyanın da yakından takip edeceği kongrede Ak Parti'yi yerel seçimlere taşıyacak isimler belirlenecek. Ak Parti'nin A Takımı'nın belirlenmesiyle birlikte yerel seçim startı verilecek.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı konuşma büyük önem arz ediyor. Türk dünyasının gözü kulağı kongrede verilecek mesajlarda olacak. Türkiye Yüzyılı vizyonunu yansıtacak bir konuşma yapması beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajları sadece Türkiye için değil, tüm Türk coğrafyası için de önemli olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasında hem iç hem dış politikaya ilişkin açıklamalar yapması bekleniyor. Kaynak/Pusula

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.