Spor Haber Girişi : 17 Aralık 2015 15:33

İşte BB Erzurumspor'un yeni hocası

İşte BB Erzurumspor'un yeni hocası
BB Erzurumspor Başkanı Av. Ali Demirhan, Besim Durmuş'un görevine son verdikten sonra jet hızıyla Galatasaray ve Beşiktaş'ın eski futbolcularından Ahmet Yıldırım ile el sıkıştı. Dadaşların yeni hocası Yıldırım oldu.
Erzurumajans-Spor Toto 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk hesapları yapan BB Erzurumspor'da teknik direktör sorunu çözüldü. Kulüp Başkanı Ali Demirhan'ın Turgutlu yenilgisi sonrası Besim Durmuş'u görevden almasıyla boşalan teknik direktörlük koltuğuna Ahmet Yıldırım oturdu. Galatasaray ve Beşiktaş formalarını giyen ve Fethiyespor'da Teknik Direktörlük yapan Ahmet Yıldırım ile el sıkışan Başkan Ali Demirhan, "Yeni hocamız Ahmet Yıldırım oldu, hayırlı olsun" dedi. Dadaşların yeni teknik direktörü Yıldırım'ın bugün Erzurum'a geleceği öğrenildi.

Feyyaz'dan kibar davranış

Türk futbolunun taçsız krallarından biri olan Beşiktaş'ın efsane golcüsü Feyyaz Uçar'ın BB Erzurumspor'un teknik direktörlük teklifine kibarca 'hayır' dediği öğrenildi. Kulüp Başkanı Ali Demirhan'ın teklifine teşekkür eden Türk futbolunun 'Kibar Feyzo' lakaplı eski futbolcusu Feyyaz Uçar'ın, "Erzurum'u severim, her türlü desteğe hazırım. Ama 3. Ligi tanımıyorum, bu yüzden de çalışmak istemiyorum. Erzurumspor ve Ali Demirhan başkanın teklifine teşekkür ederek, kabul etmiyorum" dediği öğrenildi.

En son Fethiye'de çalıştı

Dadaşların yeni teknik direktörü Ahmet Yıldırım'ın ise en son Fethiyespor'da görev yaptığı öğrenildi.  Feyyaz Uçar, Alpay Özalan, Özcan Kızıltan gibi isimlerin dolaştığı Erzurumspor'da büyük bir sürpriz yaşanırken, Dadaşların yeni teknik direktörü Ahmet Yıldırım'ın sırasıyla Körfez, Pendikspor ve Fethiyespor'da görev yaptığı belirtildi.

Nurullah PALA/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kenan Araz 01 Ocak 1970 02:00

    Kendisi Galatasaray ve Beşiktaş`ta şampiyonluk yaşamış ve takımının en istikrarlı futbolcusu olmuştur. Lucescu gibi büyük hocalarla çalışması ona bir avantaj oluşturacaktır. Şimiden başarılar dileriz