Spor Haber Girişi : 14 Haziran 2014 19:53

İşte Belediyespor'un yeni adı

İşte Belediyespor'un yeni adı
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, seçim sürecinde verdiği sözü yerine getirerek, Erzurumspor taraftarlarının yüzünü güldürdü.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, seçim sürecinde verdiği sözü yerine getirerek, Erzurumspor taraftarlarının yüzünü güldürdü.

Şu dakikalarda devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un olağanüstü genel kurulunda kulübün adının değiştirilmesi delegelerin onayına sunuldu. Kongreye katılan delegelerin oy birliğiyle kulübün yeni ismi Büyükşehir Belediye Erzurumspor oldu...

Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılan genel kurula mevcut Başkan Saim Özakalın tek aday olarak katıldı. Asbaşkan Ahmet Metin Karadayı ve yönetici Mustafa Kumbasar'ın kendi isteğiyle ayrıldığı yönetim kuruluna Başkan Saim Özakalın 7 yeni isim aldı.

Olağanüstü genel kurula katılan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, taraftarların büyük ilgisiyle karşılaştı. Genel kurula hitap eden Başkan Sekmen, seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde kulübün isminin değiştirilmesi yönünde taleple karşılaştığına dikkat çekerek, "Açıkçası benim bir isim takıntım yoktu. Mühim olan Erzurum kamuoyunu tek çatı altında buluşturmaktı. Kamuoyu Erzurumspor olsun istiyordu. Bugün bazı hukuki sorunlar nedeniyle Büyükşehir Belediye Erzurumspor olarak değiştirildi. Yarın ne olur bilinmez" dedi.

Vergi ve SGK affıyla birlikte Erzurumspor'un eski yöneticilerinin yaşadığı sorunun da yine el birliğiyle ortadan kaldırılabileceğini, sonrasında da kulübün adının tamamiyle Erzurumspor yapılabileceğini işaret eden Başkan Sekmen, "Burada önemli olan Erzurumlu'nun mutlu olması. Geçmişte yapılan hatalardan ders çıkarılması. Erzurumspor'un başına gelenlerin bu kulübümüze yaşatılmaması. Herkesin elini taşın altına sokması gerekiyor. Büyükşehir Belediyesi olarak biz bu işin sonuna kadar arkasındayız. Destek vereceğiz, vermeye de devam edeceğiz" diye konuştu...

Kulüp Başkanı Saim Özakalın ise Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in desteğinin kendilerine güç verdiğini ve motivasyonlarını artırdığını belirterek, "Artık bu ligde duracak bir yılımız yok. bu yıl şampiyon olup, hedeflerimize varmak durumundayız. Yönetimimizi yine çok güçlü oluşturduk. Önümüzdeki günlerde de teknik heyetimizi belirleyip, Erzurumspor camiasına yakışır bir takım oluşturacağız. Her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Erzurum kamuoyunun desteğiyle biz bu sene şampiyonluk sevincini yaşayacağız" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Erzurum Büyükşehir Beledyisepor'un adının Büyükşehir Belediye Erzurumspor olarak değiştirilmesi oybirliğiyle kabul edildi.

İŞTE YENİ YÖNETİM


Serdar Kömeç

Muharrem Özdemir

Mehmet Melik Kaya

Kadir Ovat

Sinan Doğan

Zeki Adil

Ömer Faruk Şenpolat

İbrahim Bulut

Sabri Gökhan Genç

Burhan Doğan

Tuncay Akpınar

Mehmet Tan Özyapar

Murat Aslan

Ömer Düzgün

Yusuf Savaş

Haktan Ömeroğlu

Sedat Selim Barakalı

Murat Satılmaz

Fatih Yılmaz

Yaser Kotan

Mütfi Öge

Mehmet Emin Öz

Zeki Arıcıoğlu

Gökhan Yılmaz

Önder Dalbudak

Ahmet Oğuzhan Şam

Ethem Tarıver

Yavuz Kocaman

Erdinç Timur

Hüsamettin Karaman
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.