Spor Haber Girişi : 16 Ekim 2013 15:56

İşte Brezilya yolcuları

İşte Brezilya yolcuları
2014 Dünya Kupası yolunda Avrupa Elemeleri Grup maçları dün itibari ile sona ererken, Brezilya'ya gidecek ve Play-Off oynayacak ülkeler belli oldu.
Erzurumajans-2014 Dünya Kupası yolunda Avrupa Elemeleri Grup maçları dün itibari ile sona ererken, Brezilya'ya gidecek ve Play-Off oynayacak ülkeler belli oldu.

9 grupta oynanan mücadeleler sonunda grup liderleri Brezilya biletini cebine koyarken, en iyi 8 grup ikincisi de Play-Off oynama hakkı kazandı. Türkiye ise son maçta Hollanda'ya mağlup olarak, Play-Off oynama şansını kaybetti.2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde gruplarını 1. sırada tamamlayarak Brezilya biletini kapan takımlar şu şekilde: "Belçika, İtalya, Almanya, Hollanda, İsviçre, Rusya, Bosna Hersek, İngiltere, İspanya."

PLAY-OFF'TA MÜCADELE EDECEKLER

Brezilya'ya gitme yolunda, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 9 grupta ikinci olan milli takımlardan en iyi 8 takım da kesinleşti. Danimarka'nın en kötü ikinci olarak saf dışı kaldığı Play-Off'a katılacak 8 takım şu şekilde:
"Hırvatistan, İsveç, Romanya, İzlanda, Portekiz, Yunanistan, Ukrayna, Fransa"

21 EKİM'DE PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ GERÇEKLEŞECEK

Gruplarında ikinci olan takımların, 2014 Dünya Kupası finalleri için play-off eşleşmeleri kurası 21 Ekim Pazartesi günü FIFA'nın Genel Merkezi olan İsviçre'nin Zürih kentinde çekilecek. Play-Off'lar da mücadele edecek takımlar, 15 Kasım'da ilk maçlarına çıkarken, rövanş karşılaşmaları ise 19 Kasım'da oynanacak. Bu mücadeleler sonrası 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Brezilya'ya gidecek milli takımlar kesinleşmiş olacak.

Ayrıca, FIFA'nın resmi internet sitesindeki habere göre, Brezilya'nın ev sahipliğinde 12 Haziran-13 Temmuz 2014'te düzenlenecek Dünya Kupası'nda gruplar, Bahia eyaletindeki Costa do Sauipe bölgesinde düzenlenen kura töreniyle belirlenecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.