Siyaset Haber Girişi : 26 Ağustos 2015 23:07

İşte CHP Genel Merkezi'ne gelen 'Bakanlık zarfına' verilen cevap

İşte CHP Genel Merkezi'ne gelen 'Bakanlık zarfına'  verilen cevap
CHP Genel Merkezi'nde Tekin Bingöl ve Başbakanlık yetkilileri arasında ilginç diyalog.
Erzurumajans-Başbakan Davutoğlu, seçim hükümetinde yer alması için bugün CHP'den 5 isme mektup gönderdi. CHP'de mektup gönderilen isimler arasında; CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, İsmet İnönü'nün torunu CHP Ankara Milletvekili Ayşe Gülsün Bilgehan Toker, CHP Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici ve CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak yer aldı.

CHP'li vekillere mektupla bakanlık teklifinde bulunulmasında ilginç bir detay ortaya çıktı.

Başbakanlık'tan zarf içinde CHP Genel Merkezi'ndeki makamına bakanlık teklifi getirilen CHP Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili olan Tekin Bingöl ile Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı arasında ilginç bir diyalog yaşandı.


CHP'li Tekin Bingöl, kendisine zarf içinde getirilen bakanlık teklifinin yer aldığı mektubu almadı. CHP'li Bingöl, Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı'na , "Bana bu teklif mektubunu boşuna getirdiniz, ben içinde ne yazdığına dahi bakmayacağım ve bu zarfı almıyorum lütfen geri götürün" dedi.


CHP'li Bingöl'ün bu tavrı ve sözleri karşısında ise Başbakanlık yetkilileri bakanlık teklifinin yer aldığı zarfı geri götürdü. (Kaynak:Gerçek Gündem)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.