Siyaset Haber Girişi : 25 Nisan 2012 22:02

İşte Erzurum AKP'nin yeni gülen yüzü

İşte Erzurum AKP'nin yeni gülen yüzü
İl Başkanlığı seçimine hazırlanan Ak Parti Erzurum İl Teşkilatı'nın yeni Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Hanım Çouk Yuvası'nde ortaya çıktı..
Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum Kadın Kolları üyeleri, Zübeyde Hanım Çocuk Yuvası'nı ziyaret etti.  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydın, bakıma muhtaç çocuklara herkesin sahip çıkmasını istedi.

Çocuk oyun parkı yapılması için yerel yönetimlerden destek beklediklerini belirten Aydın, çocukların en önemli ihtiyacının oyun ve ilgi olduğunu kaydetti. Sivil toplum örgütleri, yerel yönetimler ve vatandaşların iş birliği içerisinde olmasının önemine değinen Aydın, ''Çocuklarımıza gerçekten ihtiyacı olan hizmetleri verebilmeliyiz. Yerel yönetimlerinde konuya sahip çıkmasını istiyoruz. Bakıma muhtaç çocuklar için oyun parkları kurulmalıdır'' dedi.

AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı ve kitap haftasının birlikte kutlandığını anımsatarak, bakıma muhtaç çocuklar için ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti.

Sosyal hizmetler alanında devletin önemli çalışmalar yürüttüğünü belirten Demir, AK Parti hükümeti döneminde toplumun riskli kesimlerine yönelik önemli çalışmaların hayata geçtiğini ifade etti.
Konuşmaların ardından, AK Parti Kadın Kolları üyeleri, Zübeyde Hanım Çocuk Yuvası'nda barınan çocuklara kitap ve kırtasiye malzemesi hediye ettiler. (Fotoğraf: İHA)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.