Spor Haber Girişi : 22 Aralık 2020 15:15

İşte Medya Takip Merkezi Kasım ayı raporu

İşte Medya Takip Merkezi Kasım ayı raporu
Medya Takip Merkezi (MTM), Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı Kasım ayı raporunu açıkladı. 

Erzurumajans-MTM raporuyla ay boyunca en çok konuşulan futbolcular, takımlar, kulüp yöneticileri, teknik direktörler ve hakemler belirlendi. Rapora göre futbol kulüpleri arasında en çok Fenerbahçe konuşulurken, en çok haberi yapılan futbolcu ise Ozan Tufan oldu.


DERBİ ÇOK KONUŞULDU


Hareketli bir ayı geride bırakan spor camiasında yaşanan gelişmeler yakından takip edilirken, gündemi belirleyen başlıklar da ele alındı. Türk futbolunun iki ezeli rakibi Fenerbahçe ve Beşiktaş karşı karşıya geldi. Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi, gol düellosuna dönüşerek tam 7 gol atıldı. Karşılamayı 10 kişi tamamlayan Beşiktaş 4-3’lük galibiyet ile 3 puanı kazanan taraf oldu. Heyecan dozu oldukça yüksek olan ve tempolu oynanan derbi ay boyunca spor gündeminde gözleri üzerine topladı.

 

BBERZURUMSPOR 17.647 KEZ HABER OLDU


Bu maçla birlikte en çok konuşulan takım Fenerbahçe olurken, Beşiktaş ve Galatasaray listede 2 ve 3. sırada yer aldı. Süper Lig ekiplerinden BB Erzurumspor ise raporda 12. sırada yer buldu. BBErzurumspor ile ilgili yazılı basın da 2.698, internet medyasında da 14.949 haber yapıldığı belirlendi. 
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.