Spor Haber Girişi : 04 Ekim 2016 15:48

İşte Milli futbolcuların aldıkları primler!

İşte Milli futbolcuların aldıkları primler!
A Milli Takım'da EURO 2016 sonrasında dağıtılan primler ortaya çıktı, rakamlar dudak uçuklattı.
Erzurumajans-A Milli Takım'da sürpriz kadro dışıları yaşanmaya devam ediyor. EURO 2016'da yaşanan prim kavgaları sonucunda başta Arda Turan olmak üzere Caner Erkin, Gökhan Gönül, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan da kadro dışı bırakılmıştı. Tüm bu prim konuları sonrası Burak Yılmaz da geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak "Asla para kavgasından değildi. Ben prim almadım evet ama bir kere bile lafını etmedim. Arda'da da etmemiştir. Bunu zamanı gelince en ince ayrıntısına kadar anlatacağım. Yeri ve zamanı değil. Çok önemli maçlarımız var" diyerek tartışma yaratacak sözler söylemişti.

"FUTBOLCU PRİM DÜŞÜNMEZ"

Bilindiği üzere Burak Yılmaz'ın prim almaması üzerine bazı futbolcular kazan kaldırmış ve Teknik Direktör Fatih Terim tarafından bu futbolculara "Milli takım futbolcusu prim düşünmez" uyarısında bulunulmuştu.

Peki Milli Takım futbolcuları ne kadar prim aldı?

Tüm bu prim tartışmalarının yaşandığı ortamda Burak Yılmaz'ın prim alıp almadığı büyük bir merak konusuydu. Tüm futbolcuların aldığı primler ise ortaya çıktı. Takıma toplam 18 milyon 861 bin TL prim ödemesi yapıldı.



(Ertem Şener TV)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.