Erzurum Haber Girişi : 20 Eylül 2022 17:59

İtfaiye erinden alkışlanacak hareket!

İtfaiye erinden alkışlanacak hareket!
Atatürk Üniversitesi kampüsündeki merkez yemekhanesinde çıkan yangına ekipler müdahale ederken, bir itfaiye eri direkteki Türk Bayrağını indirdi. O anlar Onur Sağsöz'ün objektifine yansıdı.

Atatürk Üniversitesi içinde çıkan yangında 2 bin kişinin yemek yiyebildiği 10 bin metrekare kapalı alanı bulunan yemekhane alevlere teslim oldu.

 

 

Yaklaşık iki saat süren söndürme ve soğutma çalışmaları sırasında ekipler özveriyle çalıştı. Alevlerle birlikte dumanların göğü kapladığı anlarda itfaiye ekipleri yangına su ve köpükle müdahale ederken, bir itfaiye eri yemekhanenin üzerinde dalgalanan Türk Bayrağını yanmaması için direkten indirdi. O anlar Onur Sağsöz’ün objektifine işte böyle yansıdı. 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Haluk 21 Eylül 2022 16:35

    Yangın nerde , bayrak nerde ?.. laf olsun torba dolsun ..şişirin iyice .. yangından fotoğraf çekmiş, itfaiye erini de görün bayrağı çekmiş.. bu olaydan bile vatan-millet -sakarya diyorsunuz ya ..susuyorum