İlçeler Haber Girişi : 31 Ekim 2016 22:02

İtfaiyeden kedi kurtarma operasyonu

İtfaiyeden kedi kurtarma operasyonu
Erzurum'un merkez Yakutiye İlçesi'nde bir binanın bodrum katı havalandırma boşluğuna düşerek mahsur kalan kedi, itfaiye ekibi tarafından kurtarıldı.
Erzurumajans-Erzurum'un merkez Yakutiye İlçesi'nde bir binanın bodrum katı havalandırma boşluğuna düşerek mahsur kalan kedi, itfaiye ekibi tarafından kurtarıldı.

Yağmur ve soğuklarda korunmak için kendine sıcak bir yer arayan kedi, bir apartmanın bodrum katının havalandırma boşluğundan içeri girdi. Ayağından da yaralanan kedinin sesini duyan ev sahibi itfaiyeye haber verdi. Binanın zemin katındaki boşluğa girmek için ızgaraları kaldıran itfaiye ekibi uzun uğraşlara rağmen başarılı olamadı. Bu sırada evin küçük çocuğu pencereden boşluğa girerek kediyi yakalayıp itfaiye ekiplerine uzattı. Ayağından yaralandığı belirlenen kedi, hazır bekletilen Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi görevlilerine teslim edildi. Kafese konularak merkeze götürülen kedi tedavi altına alındı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.