Siyaset Haber Girişi : 21 Ocak 2021 13:13

'İYİ'ki biz varız!

'İYİ'ki biz varız!
İl Başkanı olduğu günden bu yana İYİ Parti'ye ciddi bir ivme kazandıran iş adamı Melih Kırkpınar, İYİ Parti'nin üye sayısını artırmak için ciddi gayretler gösteriyor.

Erzurumajans-Geçtiğimiz yıl şehrin muhtelif yerlerinde üye kayıt stantları açan ve 500 yeni üye kaydı yapan İYİ Parti'de dün de 400 kadın partiye üye kaydı yaptırdı.

 

AKŞENER DE KATILDI


İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı'nda büyük hareketlilik yaşandı. Partiye üye olan 400 kadın için İl Başkanlığı'nda toplu üye kaydı programı düzenlendi. Programa İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, video konferans yöntemi ile katıldı.

 

 

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı olduktan sonra partiye üye kazandırmak için çalışmalarına hızlı başlayan Melih Kırkpınar'ın yoğun gayretleri sayesinde partiye üye olan 400 kadın için bugün toplu üyelik programı düzenlendi. Koronavirüs önlemlerinin alındığı programda coşku görülmeye değerdi.

 

TEK TEK İLGİLENDİ


İl Başkanı Melih Kırkpınar'a sevgi selinin gösterildiği programda Başkan Kırkpınar, partiye üye olanlarla tek tek görüşerek yakından ilgilendi.

 


 

Programda üye kaydı yaptıran kadınlara seslenen İl Başkanı Melih Kırkpınar, " Bu gün bana ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e hayatımızın en büyük mutluluklarından birini yaşattınız. Gücümüze güç kattınız. Sizlerden aldığımız bu moral ve motivasyonla Erzurum'da iktidar yürüyüşümüzü de başlatmış oluyoruz. Genel Başkanımızın sık sık ifade ettiği gibi, bizde bir kez daha şunu söylüyoruz, biz bu iktidar yolunu, kadınlarımız ve gençlerimizle birlikte yürüyeceğiz. Heyecanımız çok büyük, gittiğimiz her yerde vatandaşımızın bize gösterdiği teveccühe minnettarız. Artık siyasette alternatifsizlik söz konusu değil. Bu iktidarın bir alternatifi var o da İYİ Parti'dir" dedi.

 


 
“ERZURUM’A GELİP SİZLERLE BULUŞACAĞIM”


Programa Video Konferans yöntemi ile katılan Genel Başkan Meral Akşener'de yeni üye olan kadınlara hitaben yaptığı konuşmasında, "İnşallah baharda yeni parti binamızın açılışı için Erzurum'a gelerek sizleri kucaklama fırsatını bulacağız. Sizler bizim için kıymetlisiniz, cesurlar hareketinin birer neferi oldunuz. Birlikte güçleneceğiz, sorunlarımızı birlikte aşacağız. Sizlerin bize verdiği destek çok kıymetli. Bizleri sizlerle buluşturan İl Başkanımız Melih beye teşekkür ediyorum. Her geçen gün büyüyoruz. Kocaman bir aile oluyoruz." dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hakan yaman 21 Ocak 2021 14:36

    Yaw bi gülme geldi ivme kazandırmış ne yapmış kiminle görüşmüş ne çalışma yapmış kendi üyesine sahip çıkmayan kendi gencine sahip çıkmayan yarı yolda bırakan bir il partisi bakın genel olarak değil Erzurum için konuşuyorum ben geldiğim zaman partide samimiyet vardı gençlik kollarına şimdi herkes cb gibi tavır takınmış ben ve ailem üyeşiğimizi sonlandırdık yaklaşık 20 kişi ile birlikte