Erzurum Haber Girişi : 22 Eylül 2022 12:58

İYİ Parti'nin 'savcı yok' iddiasıyla ilgili açıklama yapıldı

İYİ Parti'nin 'savcı yok' iddiasıyla ilgili açıklama yapıldı
İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığının yapmak istediği suç duyurusunun 'savcı yok' denilerek kabul edilmediği iddiasıyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, "Suç duyurusu 'savcı yok' denilerek kabul edilmedi iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

Bazı internet siteleri ve sosyal medya hesaplarında, "İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığınca, AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu hakkında yapılan suç duyurusunun ‘savcı yok’ denilerek kabul edilmediği" şeklinde haber ve paylaşımlarla ilgili olarak kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla Cumhuriyet Başsavcılığınca bilgilendirme yapıldı.

 

Açıklamada, “Erzurum İYİ Parti İl Başkanlığı görevlilerinin, avukatları eşliğinde şikayette bulunmak amacıyla 19/09/2022 tarihinde Erzurum Adliyesi Müracaat Savcılığına geldikleri, şikayete konu iddiaların Cumhuriyet Başsavcılığımız Terör Bürosunun görev alanına girmesi nedeniyle Terör Suçları Soruşturma Bürosuna yönlendirme yapıldığı, büroda görevli Cumhuriyet Savcılarının izinli ve raporlu olmaları sebebiyle ilgililerin şikayet dilekçesi için Cumhuriyet Başsavcı Vekiline yönlendirildiği ancak İYİ Parti İl Başkanı ve avukatlarının dilekçelerini alıp adliye binasından ayrıldıkları anlaşılmıştır. -Suç duyurusu ‘savcı yok’ denilerek kabul edilmedi- iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır” denildi. İHA

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sedat akar 26 Eylül 2022 09:04

    Tamam yokmuş yalan mı söylüyor adamlar

  • Köşk sakini 25 Eylül 2022 23:05

    Salih bey İbrahim Erkal İlköğretim Okulu oglen arası çocuklar 12.10 da dersten çıkıyor 12.50 de tekrar okula koştur koştur gidiyor. 40 dakikada yani o çocuklar koştur koştur eve git yemek ye tekrar koştur koştur okula gel. Kışı sert geçen şehirde yazık günah değil mi. Sizden ricamız öğlen arası kalksın. Sesimizi inşallah duyarsınız.

  • Tâha Tuğlular 24 Eylül 2022 12:22

    Bu milletin parasının nasıl çar cur edildiği, yetkililerin de buna ses çıkarmadıklari ne acı bir durum. Ebu Zer, beytul malın parasının yenilmesi haram ve ihanettir. Firavunlar bunu yaparlar demiştir.

  • Yazık bu şehre 22 Eylül 2022 19:59

    Açıklamaya bakılırsa hastahaneden dönmüş savacaklar!