Erzurum Haber Girişi : 08 Mart 2016 19:15

Jandarma'dan kadınlara karanfil

Jandarma'dan kadınlara karanfil
Erzurum merkez Palandöken İlçe Jandarma Komutanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yol kontrolünde durdurdukları araçlardaki kadınlara kırmızı karanfik dağıttı.
Erzurumajans-Erzurum merkez Palandöken İlçe Jandarma Komutanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yol kontrolünde durdurdukları araçlardaki kadınlara kırmızı karanfik dağıttı.

Palandöken İlçe Jandarma ekipleri Erzurum-Bingöl karayolu üzerinde rutin yol kontrolü için durdurdukları araçlardaki kadınları unutmadı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle araçlardaki kadınlarla sohbet eden jandarma ekipleri karanfil vererek günlerini kutladı. Ellerinde karanfillerle jandarma ekiplerini gören Dereboğazı köyünde görevli kadın öğretmenler çok mutlu olduklarını belirterek kendilerine teşekkür etti. Yaklaşık 100 karanfil dağıtan jandarma ekipleri her yıl olduğu gibi bu yıl da kadınları unutmadıklarını belirtti.

 

 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.