Spor Haber Girişi : 03 Kasım 2012 13:30

Kadınlar futbol ligi doğu grubu

Kadınlar futbol ligi doğu grubu
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar Futbol 2. Ligi Doğu Grubu'nda mücadele eden Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı, Ardahan Karagöz Kadın Futbol Takımı sahaya çıkmayınca maçı hükmen 3-0 aldı.
Erzurum Ajans-Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar Futbol 2. Ligi Doğu Grubu'nda mücadele eden Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı, Ardahan Karagöz Kadın Futbol Takımı sahaya çıkmayınca maçı hükmen 3-0 aldı.

Geçen yılı Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde rakiplerini farklı skorlarla yenerek finalist olan Hakkari Gücü Bayan Futbol Takımı, rakip tanımıyor. Ardahan ilindeki deplasman maçında da rakip takım sahaya çıkamayınca Hakkari Gücü maçı hükmen 3-0 aldı.

İHA muhabirine açıklamada bulunan Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı Hocaları Tahir Temel ve Cemile Timur, maça çok iyi hazırlandıklarını ancak, rakip takım kendi içindeki bazı sıkıntılardan dolayı sahaya çıkmadığını söyledi. Temel ve Timur, “Bunun üzerine hakemin verdiği kararla maçı hükmen 3-0 aldık. Deplasman maçında bize araç desteğinde buluna Hakkari Üniversitesi ile konaklama konusunda yardımcı olan işadamı Naci Ertuş’a teşekkür ediyoruz. Ayrıca esnaflarında takımlarını desteklemelerini istiyoruz” dedi.

K
endi sahalarında konuk edecekleri Erzurum Albayrak Kadın Futbol Takımı ile oynayacakları maçtan da galip ayrılmak istedikleirni belirten Temel ve Timur, maça şimdiden hazırlanmaya başladıklarını ifade ederek heyecanlı geçecek maça herkesin davetli olduğunu belirtiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.