Spor Düzenleme Tarihi : 29 Ekim 2020 16:13 Haber Girişi : 29 Ekim 2020 16:16

Kadroda revizyon olacak mı? İşte muhtemel 11...

Kadroda revizyon olacak mı? İşte muhtemel 11...
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Süper Lig'de 7'nci haftanın açılış maçında yarın akşam deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük karşılaşması için bugün İstanbul'a gitti.

Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Süper Lig'de 7'nci haftanın açılış maçında yarın akşam deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük karşılaşması için bugün İstanbul'a gitti. Kafilede sakatlıkları devam eden, Novikovas, Ömer Şişmanoğlu, Kaan ve Oltan Karakullukçu yer almazken, transferin son günü takıma katılan sol bek Leo kadroda yer aldı.

 

Sakatlıkları nedeniyle Fatih Karagümrük maçında forma giyemeyecek 4 oyuncunun yanı sıra Çaykur Rizespor maçından sonra Galatasaray maçında da kötü performanslarıyla dikkat çeken bazı oyuncuların durumları da merak konusu. Teknik direktör Mehmet Özdilek'in yaptığı flaş transferlerle dikkatleri üzerine çeken İstanbul ekibine karşı nasıl bir kadroyu sahaya süreceğini tüm spor kamuoyu merakla bekliyor.

 

Teknik direktör Mehmet Özdilek'in Galatasaray maçında kötü bir görüntü çizen solbek Mücahit'i yeniden kulübeye çekip, Fransız sol bek Leo'ya forma şansı vermesi, formsuz olan Petrus ve Obertan'ı da dinlendirmeyi düşündüğü de tahmin ediliyor. Sakat Novikovas'ın yokluğunda da Hamroun'un oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.

 

Yarıh saat 20.00'de Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nuda oynanacak ve Fırat Aydınus'un yöneteceği karşılaşmaya B.B. Erzurumspor'un şu 11 ile çıkması bekleniyor...

 

Farnolle, Murat Uçar, Mina, Hasan Hatipoğlu, Leo, Donald, İbrahim, Sissokko, Hamroun, Emrah ve Ricardo Gomes... 

 

Erkhaber

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş osman 29 Ekim 2020 19:16

    Geçen yıl süper lige zorla çıkan takım sahada bu takım bu lige nasıl tutunacak alınan yabancılar nerde.....