Spor Haber Girişi : 26 Eylül 2023 10:17

Kafanızdan silin

Kafanızdan silin
90 dakika üstün oynadığı maçı son anlarda yediği golle kaybeden Erzurumspor'da Teknik Patron Hakan Kutlu, oyuncularından bu mücadeleyi bir an önce unutmalarını istedi.

90 dakika üstün oynadığı maçı son anlarda yediği golle kaybeden Erzurumspor’da Teknik Patron Hakan Kutlu, oyuncularından bu mücadeleyi bir an önce unutmalarını istedi. Deneyimli çalıştırıcı, “Bu oyunumuzu bu inancımızı sürdürdüğümüz takdirde sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum" dedi.

 

 

Trendyol 1. Ligin 6. Haftasında deplasmanda Adanaspor’a son dakika golü ile mağlup olan ve büyük bir şok yaşayan Erzurumspor’da Teknik Patron Hakan Kutlu talebelerinden bir an önce bu yenilgiyi unutmalarını istedi. Kutlu, “Böyle bir 90 dakikayı hiç oynamamış gibi hissedin ve o son dakikayı kafanızdan silin atın” dedi. Adanaspor'a uzatma anlarında bireysel hatalarla kaybettiklerini belirten deneyimli çalıştırıcı, "Üzüldük maçın sonunda ama biz bu oyunumuzu bu inancımızı sürdürdüğümüz takdirde sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum" dedi.

 

Oyunun hakimi bizdik

 

Maçın tamamına yakın oyun üstünlüğünün kendilerinde olduğunu ve üç net gol şansı yakaladıklarını ifade eden Teknik Direktör Kutlu,  “Oyuna hükmeden, rakibine tek gol pozisyonu vermeyip, en az iki üç tane net gol pozisyonuna giren bir takımdık. Bireysel hatadan dolayı kalemizde golü gördük” diye konuştu.

 

Mücadeleye devam

 

Oyuncularından Pazar günkü maçı kafalarından silip atmalarını ve artık önlerindeki Bolu mücadelesini düşünmek zorunda olduklarını ifade eden Teknik Direktör Hakan Kutlu, “Maç kazandığımızda seviniyoruz. Kaybettiğimizde üzülüyoruz. Tabii ki üzüldük maçın sonunda fakat biz bu oyunumuzu bu inancımızı sürdürdüğümüz takdirdi sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum.  Artık tüm gücümüzle ve inancımızla Boluspor maçına odaklanacağız” şeklinde konuştu. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.