Spor Haber Girişi : 04 Aralık 2012 14:15

Kağıtsporlu boksörlerden 7 madalya

Kağıtsporlu boksörlerden 7 madalya
Bu sezon Boks’ta başarıdan başarıya koşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu Boksörler, Erzurum’da yapılan Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında da ringde fırtına gibi esti.
Erzurumaans-Bu sezon Boks’ta başarıdan başarıya koşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu Boksörler, Erzurum’da yapılan Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında da ringde fırtına gibi esti.

Erzurum Kazım Karabekir Spor Salonu'nda 52 ilden 374 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında Kağıtspor’lu Boksörler 2 sıklette birincilik, 2 sıklette ikincilik, üç sıklette üçüncülük olmak üzere toplam 7 madalya kazanarak yeni bir rekora daha imza attı.

Final maçlarıyla birlikte toplam 361 müsabakanın yapıldığı şampiyonaya, Kağıtspor,Boks Koordinatörü Ali Çelikiz, Antrenörler Cihan Başaran, Recep Özkar, Serkan Bal’la birlikte 11 boksör katıldı. Şampiyonada 56 kiloda Selçuk Eker ve 60 kiloda Fatih Keleş altın madalya kazanarak yeniden Türkiye şampiyonu olurken, 49 kiloda Samet Mert Çelikkaya ve 52 kiloda Murat Mut gümüş madalya kazanan isimler oldu. 64 kiloda Caner Ünayeker, 56 kiloda Mehmet Topçakan ve 69 kiloda Hasan Ozan ise Türkiye üçüncüsü oldu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.