Spor Düzenleme Tarihi : 05 Kasım 2020 18:20 Haber Girişi : 05 Kasım 2020 18:22

Kahraman Sıla yılın kayakçısı

Kahraman Sıla yılın kayakçısı
66. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu töreninde ödüller sahibi buldu. Erzurum Kayak Kulübü sporcusu Milli kayakçı Sıla Kara 'Yılın Kayak Sporcusu' ödülünün sahibi oldu.

Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan “Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni 5’inci kez Volkswagen Arena’da yapıldı. Türkiye’nin farklı branşlarda spor tarihini yansıtması açısından önem taşıyan Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri, bu yıl 5 milyon gibi rekor bir oy katılımı ile gerçekleşti. Tören Covid-19 salgını nedeniwyle seyircisiz düzenlendi.

 

KARAGÖZ’ÜN ELİNDEN ALDI

 

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun da katıldığı törende Yılın Kayak Sporcusu Sıla Kara seçildi. Sıla Kara, ödülü Mondel?z Türkiye Genel Müdürü İhsan Karagöz'ün elinden aldı.

 

 

O BİR KAHRAMAN

 

Erzurum Kayak Kulübü Sporcusu olan Milli Kayakçı Sıla Kara, bir süre öncede Slovenya’da katıldığı Alp Disiplini Uluslararası Kayak Yarışmaları sırasında telesiyejden düşmek üzere olan bir çocuğun hayatını kurtarmış, Slovenya Cumhuriyeti Büyükelçiliği tarafından ‘Özveri Madalyası’ takdim edilmişti.

 

SILA BİZİM GURURUMUZ

 

Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Atakan Alaftargil, Türk kayağının son yıllarda öne çıkan isimlerinden olan Sıla Kara’nın birbiri ardına aldığı ödüllerden dolayı mutlu olduklarını söyledi. Başkan Alaftargil, “Sıla bizim gururumuz. Başarılı sporculuğunun yanında karakteriyle de öne çıkan Sıla, diğer sporcularımıza da örnek olmayı başardı” dedi

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.