Erzurum Düzenleme Tarihi : 19 Mart 2022 12:54 Haber Girişi : 17 Mart 2022 22:18

Kaldırımlar buz pisti yollar köstebek yuvası

Kaldırımlar buz pisti yollar köstebek yuvası
Uzun ve çetin kış şartlarının geçtiği Erzurum'da, alt yapı yetersizliği vatandaşları canından bezdirdi. 

ERZURUM AJANS - Baharda kış yaşayan  Erzurum'da, belediyelerin ilgisiziliğinden kaldırımlar buz bistine dönerken, köstebek yuvasına dönen yollar sürücülerin tepkisine yol açıyor.

 

 

 

 

Son yılların en zorlu kış mevsimine sahne olan Erzurumda, yerel yönetim birimleri, kar yağışının doğal sonucu olarak ortaya çıkan bir dizi sorunu ortadan kaldırmak konusunda kötü bir sınav veriyor. Uzun kış mevsiminin geçtiği kentte, adeta survivor parkuruna dönen yollara belediyeler sadece bakmakla yetiniyor. 

 

 

 

 

Son günlerde trilyonluk borçları ve değişen daire başkanlarıyla gündeme gelen Büyükşehir Belediyesi, kendi iç problemlerinden şehrin temel sorunlarını görmezden geliyor. Belediyelerin organizasyon ve koordinasyon eksikliğinin bedelini ödeyen vatandaşlar sabah evlerinden çıktığında kaldırımda buz, çatıda sarkıt, yollarda çukur ve bir çok sorunla karşı karşıya kalıyor.

 

 

 

 

Kış şehri Erzurum için yurt dışından kışa dayanıklı bitkiler getirterek şehrin süsüne önem verilirken, yollarda oluşan çukurlar ve buz pistine dönen yollar vatandaşı canından bezdiriyor.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ömer dursun 28 Mart 2022 13:39

    Erzurum erzurum olalı böyle kalitesiz asfaltlama görmedi malzemeden çalmadan bu şekilde asfalt olmaz. sonbaharda atılan asfalt 4 ayda patlıyorsa bunda bit yeniği vardır. Erzurumlunun hakkı harama olsun size. Böyle bozuk yol erzurumda dahaönce görmemiştim.

  • DADAŞKENTLİ 19 Mart 2022 14:27

    YAZIK GÜNAH YA, BELEDİYELER SADECE KENDİ BULUNDUĞU CADDELERİ TEMİZLİYOR, SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN GELECEĞİ ZAMAN GEÇECEĞİ YOLLAR YIKANIYOR TEMİZLENİYOR SÜSLENİYOR, PEKİ GERİ KALAN CADDE SOKAKLAR ALLAHA EMANET, CADDELER BUZ PİSTİ ARA CADDELER ÇUKURDAN ARABALAR GEÇEMEZ HALE GELDİ ARTIK, KALDIRIMLARDA İNSANLAR YÜRÜYEMİYOR YETERİ KADAR BAKIM YOK, HERŞEY IŞIKLANDIRMA ÇİÇEK BÖCEKLE OLMUYOR

  • Dadaş 19 Mart 2022 14:14

    Birde gelin kayakyoluna bakin 4 aydir kaldirim die birsey yok hep kar buz yazik gunah ancak yenisehir yildizkente bakiyorlar gelin kayakyoluna bakin kaldirimda yuruyebilirmisiniz onur beye tesekkurler

  • Erzurumlu 18 Mart 2022 16:09

    Nasıl olsa seçiliriz niye çalışalım ki mantığı onlar mı biz mi suçluyuz bence biz

  • Tuğba yurt 18 Mart 2022 13:50

    Bu şehir büyükşehir değil ilce

  • Sedat aslan 18 Mart 2022 00:51

    Onur abi yazmıştır ondan başka var mı? Onurunu gururunu düşünen memleket sevdalısı gazeteci.