Siyaset Haber Girişi : 28 Ekim 2015 23:45

Kamil Aydın'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Kamil Aydın'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı
MHP Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Kamil Aydın, Cumhuriyet Bayramının 92.yıl dönümünü yayınladığı bir mesajla kutladı.
Erzurumajans-MHP Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Kamil Aydın, Cumhuriyet Bayramının 92.yıl dönümünü yayınladığı bir mesajla kutladı.

Kamil Aydın mesajında şu sözlere yer verdi: "Cumhuriyetimizin 92'inci yıl dönümünü gururla kutluyoruz. Bağımsızlığımızı kazanmak, köklerimizden tutunup, yeşermek, bir ve diri olmak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni kurmak hiç kolay olmamıştır.

Vatanına bağlılığını, milletine sevdasını, bayrağına duyduğu saygıyı, asaletini tarihin her döneminde dosta,düşmana gösteren Türk milleti, bir ve beraber olarak bugünlere kadar gelmiştir. Büyük lider Atatürk'ün ilke ve inkılaplarını kabul etmeyen kesimler her zaman olmuştur. Ancak bunlara Türk milleti gereken cevabı her zaman, her zeminde vermiştir.
Bilinmelidir ki; bizler Atamızın açtığı yolda Cumhuriyetin ışığında emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz ve mirasına ilelebet sahip çıkacağız."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.