Magazin Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

`Kampüste Caz` 27 Ekim`de Erzurum`da

`Kampüste Caz` 27 Ekim`de Erzurum`da
Caz tutkunlarının her yıl heyecanla beklediği, Akbank Caz Festivali, 21’inci yılında Erzurum`a geliyor.

Erzurum Ajans-Caz tutkunlarının her yıl heyecanla beklediği, Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden biri olan Akbank Caz Festivali, 21’inci yılında da Festival’in en önemli etkinliklerinden biri olan Kampüste Caz ile caz dünyasının ünlü isimlerini gençlerle buluşturmaya devam ediyor.

Akbank Caz Festivali’nin en önemli etkinliklerinden biri olan ve cazı gençlerle buluşturan “Kampüste Caz” etkinliği kapsamında Türkiye’nin en yetenekli caz müzisyenlerinden Alp Ersönmez, 27 Ekim 2011, Perşembe günü Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde sahne alacak.

Alp Ersönmez, Kampüste Caz’ın Anadolu konserleri boyunca 24 Ekim-03 Kasım tarihlerinde; Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi, Erzurum Atatürk Üniversitesi,Van 100. Yıl Üniversitesi, Adana Çukurova Üniversitesi, Kayseri Erciyes Üniversitesi, Konya Selçuk Üniversitesi ve Bursa Uludağ Ünversitesi’nde “Yazısız” performansını sergileyecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.