Erzurum Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

KAMU SEN`den deprem zedelere yardım

KAMU SEN`den deprem zedelere yardım
Türkiye Kamu-Sen Erzurum İl Temsilcisi K.Müfit Bayraktar, Kamu-Sen olarak depremzedeler için yardım kampanyası başlattıklarını açıkladı.
Erzurum Ajans-Türkiye Kamu-Sen Erzurum İl Temsilcisi K.Müfit Bayraktar, Kamu-Sen olarak depremzedeler için yardım kampanyası başlattıklarını açıkladı.

23 Ekim günü Van’da meydana gelen depremden zarar gören vatandaşların acılarını paylaşarak, zor günlerinde maddi-manevi destekte bulunmak üzere 25 Ekim’de bölgeye hareket eden Türkiye Kamu-Sen heyetinin inceleme ve temaslarını tamamladığını söyleyen Bayraktar, “Türkiye Kamu-Sen heyeti, deprem bölgesinde yaptığı taziye ve geçmiş olsun ziyaretlerinin ardından, incelemelerde bulunduktan sonra Konfederasyonumuz Van İl Temsilciliği yöneticileri ile bir toplantı gerçekleştirerek, Türkiye Kamu-Sen’in yapacağı yardımların koordinasyonu konusunda fikir alış verişinde bulunulmuştur. Deprem bölgesinde yapılacak yardımları ilgili yerlere ulaştırmak üzere, Yardım Koordinasyon Komisyonu oluşturulmuştur. Türkiye Kamu-Sen Erzurum İl Başkanlığına bağlı 11 iş kolundaki 13 şube Van’da yaşanan deprem felaketi dolayısıyla yardım seferberliğine başlamıştır” dedi.
Bayraktar daha sonra şunları kaydetti; “Tüm kamu çalışanlarına ve üyelerimize sesleniyoruz, lütfen bu acıya duyarsız kalmayın yardım ve merhamet elinizi uzatın. Yardımda bulunmak isteyenlerin il başkanlığımızın 0442 234 8938 numaralı telefonundan irtibata geçmeleri önemle rica olunur.

Tüm Türkiye’den toplanan yardımlar, illerimizde il temsilciliklerimizde, Ankara’da ise Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi’nde toplanacaktır. Bölgede en çok ihtiyaç duyulan malzemeler çadır, battaniye, uyku tulumu ve katalitik sobadır. Yardımlar bu çerçevede yapılacaktır. Kadirşinas ve merhamet duygusu yüksek milletimizin bu çağrımıza duyarsız kalmayacağından eminiz.”
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.