Erzurum Haber Girişi : 26 Eylül 2022 12:47

Kamyon, trafo, kablo, hırdavat ve peynir çaldılar

Kamyon, trafo, kablo, hırdavat ve peynir çaldılar
Erzurum'da kamyon, trafo, peynir, kablo ve hırdavat malzemesi çalan 8 şüpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen 8 kişiden biri tutuklanırken, ikisi hakkında adli kontrol kararı verildi.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çeşitli tarihlerde meydana gelen ‘nitelikli hırsızlık olayları’na karışan kişilere yönelik operasyon düzenledi.

 

Yaklaşık üç ay boyunca teknik ve fiziki takip yapan ekipler, Fatih Y. Ahmet K. Mehmet Ç. Ramazan Ş. Engin E. Eren K. Suat T. Ve Emircan T.’yi gözaltına aldı.

 

Lalapaşa Mahallesinde S.D.’ye ait kamyonu, Şükrüpaşa Mahallesinde Y.Ö.’nün işyerinden elektrik trafosunu, Ömer Nasuhi Bilmen mahallesinde M.Ö.’ye ait 200 kilo peyniri, Rabiana Mahallesinde bir derneğe ait kabloları ve yine bir kurama ait hırdavat malzemelerini çaldıkları ileri sürülen şüphelilerden Fatih Y. tutuklanırken, Ahmet K. ve Mehmet Ç. hakkında adli kontrol kararı verildi. 5 şüpheli ise serbest bırakıldı. HABER MERKEZİ

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.