Erzurum Haber Girişi : 15 Nisan 2023 04:07

Kan donduran ifade: İçimdeki ses "öldür" dedi!

Kan donduran ifade: İçimdeki ses
Erzurum'da annesini uykuda boğazını keserek öldüren, babasını da ağır yaralayan Ahmet Yavuz Köşebent, emniyetteki ifadesinde, "Gizemli bir iç ses bana anne ve babamı öldürmemi söyledi. Komşular olmasaydı babamı da öldürecektim" dedi.

Erzurum’da önceki gün sabah saatlerinde birlikte yaşadığı anne ve babasını bıçaklayan, psikolojik sorunları olduğu öğrenilen üniversite öğrencisi Ahmet Yavuz Köşebent (25), dün savcı karşısına çıktı.

 

İfadesi kan dondurdu

 

Anne katili gencin emniyette verdiği ilk ifade ortaya çıktı. Katil zanlısı Ahmet Yavuz Köşebent, gizemli bir iç sesin kendisine anne ve babasını öldürmesini söylediğini ifade etti. Vahşeti, şu sözlerle anlatan Köşebent’in ifadesi kan dondurdu. Gözü dönmüş katil ifadesinde, “Anne ve babamla daha önceden hiçbir problemimiz yoktu. Sabah uyurken gizemli bir iç ses bana anne ve babamı öldürmemi söyledi. Annem ve babam ayrı odalarda yatıyor. Annemin odasına usulca girdim, uykudayken boğazını kestim. Annemin hırıltısına babam geldi. Bana 'Sen ne yapıyorsun?' dedi. Bu sefer babamı bıçaklamaya başladım. Babam kaçtı, ben de peşine gittim. Karşı komşunun zilini çaldı. Kapıyı yaşlı bir amca ve teyze açtı. Benim elimden bıçağı aldılar. Ben eve tekrar girip mutfaktan bir meyve bıçağı alıp geri geldim. Babamı tekrar bıçaklamaya devam ettim. O bıçağı da elimden aldılar. Komşular olmasaydı babamı da öldürecektim” dedi.

 

 

Defalarca bıçakladı

 

Olay, önceki gün sabah saat 10.00 sıralarında Erzurum’un Aziziye ilçesine bağlı Dadaşkent semtinde meydana geldi. Özçağrı Apartmanı C Blok 1'inci katta yaşayan Ahmet Yavuz Köşebent, mutfaktan aldığı bıçakla yatakta uyuyan annesi Serpil Köşebent'in (57) boğazını keserek öldürdü. Çıkan sesler üzerine eşinin yattığı odaya giren baba Nevzat Köşebent (62), oğluna engel olmaya çalıştı. Bu sırada baba da bıçak darbelerinin hedefi oldu. Babasını defalarca bıçaklayan Ahmet Yavuz Köşebent, çıkan arbedede elinden yaralandı. Baba Nevzat Köşebent, karşı komşuya sığındı. Komşuların elinden bıçağı aldığı Ahmet Yavuz Köşebent, eve tekrar girerek mutfaktan meyve bıçağını aldı. Babasını bıçaklamaya devam eden katil oğul, olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen zanlı, hastanede elinden tedavisi yapıldıktan sonra ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.  Emniyetteki ifadesinin ardından Erzurum Adliyesi’ne getirilen genç, savcı karşısına çıktı.

 

 

Babanın durumu ağır

 

Ağır yaralı olarak Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan baba Nevzat Köşebent'in yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Oğlu tarafından öldürülen anne Serpil Köşebent ise dün Cuma namazına müteakip Narmanlı Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Kaynak: Pusula

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ALİ MURAT URAL ERZURUM 16 Nisan 2023 08:05

    toplum ne hale gelmiş...ALLAH kimseyi şaşırtmasın...