Erzurum Haber Girişi : 27 Şubat 2019 10:15

Kar tatili için sahte hesap açtılar

Kar tatili için sahte hesap açtılar
Erzurum’da dün akşam saatlerinde başlayan ve etkili olan kar yağışıyla birlikte sosyal medyada “okullar tatil mi?” sorusuna cevap arandı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Erzurum’da dün akşam saatlerinde başlayan ve etkili olan kar yağışıyla birlikte sosyal medyada “okullar tatil mi?” sorusuna cevap arandı. Erzurum Valiliği adına sahte bir twitter hesabı açan kişi ya da kişiler, okulları bir gün tatil etti. Valilik sahte hesapla ilgili inceleme başlatılacağını duyurdu.

Meteoroloji 12’nci Bölge Müdürlüğü’nün bir önce duyurusunu yaptığı yoğun kar yağışı dün akşam saatlerinde başladı. Kent merkezi ve ilçelerde kar kalınlığının 20 santimetreyi aştığı yağışla birlikte ‘okullar tatil edilecek mi?’ sorusuna cevap arandı. Valilik, “tatil yok” derken, twitter da Erzurum Valiliği adına açılan bir hesapta, “Meteoroloji uzmanlarından alınan bilgi doğrultusunda gece boyu sürecek kar yağışı nedeniyle il ve ilçe genelinde tüm okullarda 27.02.2019 tarihinde 1 gün tatil kararı alınmıştır. Hamile bayanlar da idari izinli sayılacaktır” duyurusu yapıldı.

Ancak çok geçmeden hesabın sahte olduğu anlaşıldı. Valilik, sahte hesapla ilgili Emniyet Müdürlüğü’nün inceleme başlattığını açıkladı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.