İlçeler Haber Girişi : 01 Haziran 2014 11:58

Karaçoban'da turizm acentesi hizmete açıldı

Karaçoban'da turizm acentesi hizmete açıldı
Erzurum'un Karaçoban İlçesi'nde faaliyet gösteren Özkaragöz Sanayi Ticaret Ltd. Şti. taşımacılık ve turizm sektöründe hizmet edecek ofisi düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Erzurumajans-Erzurum'un Karaçoban İlçesi'nde faaliyet gösteren Özkaragöz Sanayi Ticaret Ltd. Şti. taşımacılık ve turizm sektöründe hizmet edecek ofisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

İlçede ilk defa açılan işletme sayesinde öğrenci ve öğretmen taşımacılığı, yurt içi ve yurt dışı hava yolu seyahat acenteliği, online olarak otobüs bileti acenteleği hizmetleri sağlayacak şirketin yönetim kurulu başkanı Ayhan Karagöz, "İlçemizde turizm sektöründe daha iyi hizmet vermek için böyle bir faaliyet alanına girdik.

Amacımız dışarıdan ilçemize gelen öğretmen, memur ve vatandaşların ilçemizin daha iyi şekilde tanıtımına katkı sağlamak için hizmetlerinde olacağız. Buradan yurt içe yurt dışına yönelik gezilerde düzenleyeceğiz. Önemli bir hizmet açığını kapatacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.