Bölge Haber Girişi : 29 Temmuz 2010 00:14

Karadayı group akredite oldu!..

Karadayı group akredite oldu!..
Küresel kriz döneminde konut projeleri ve kampanyalarla satışlarını canlandırarak yüzde 40 oranında büyümeyi başaran Karadayı Group, aldığı kalite belgeleriyle uluslararası standartlar konusunda akredite oldu.

Erzurum Ajans-Küresel kriz döneminde konut projeleri ve kampanyalarla satışlarını canlandırarak yüzde 40 oranında büyümeyi başaran Karadayı Group, aldığı kalite belgeleriyle uluslararası standartlar konusunda akredite oldu.
Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karadayı, “Gelişen piyasa koşullarına adaptasyonumuz gelişmiş durumda. AR-GE çalışmalarını kesintisiz sürdürdüğümüz için nitelik yönünden de en önlerdeyiz” diye konuştu.
27 yıllık iş tecrübesiyle insan yaşamına odaklı, doğayla uyumlu çalıştıklarını anlatan Ahmet Karadayı, “Şirketimiz kurumsallaşması yolunda ciddi adımlar atmaktadır.2010 yılı başlarında aldığımız kararla Uluslar arası kalite yönetim sistemi olan ISO 9001: 2008, Çevre yönetim sistemi olan ISO 14001:2004 ve işçi sağlığı ve iş güvenliği kapsayan ISO 18001:2008 belgelerini almaya hak kazanmıştır. Bu belgeler ile firmamız uluslar arası standartlar konusunda akredite oldu. Bu sayede konutlarımızda ki kalitemizi de belgelendirmiş olduk. Bu süreçte çalışanlarımıza çeşitli eğitimler verilerek , kurum içi standart dokümantasyon çalışmaları da yapıldı.” dedi.
Hedeflerinin mevcut kalitede hem hizmet hem de inşaat kalitesini daha da yükseltmek olduğunu anlatan Karadayı “Erzurum’un kent siluetine de önemli katkı sağlamakla birlikte, gelişen teknolojiyi takip ederek kaliteli, kente yakışır, bugün yaşayanlara keyifli, yeni nesillere gururla bırakılabilecek projelere imza atmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Firmanın Kalite belgesini Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karadayı NB Grup Genel Müdürü Burak Yıldız’ın elinden alırken, firmanın Kurumsal ve Çağdaş bir görüntü kazanması için hazırlanan Kurumsal Kimlik Çalışmasını da yine Proje ve Saha Satış Yöneticisi Mehmet Salih Çolak tarafından takdim edildi.
Belge tesliminin hemen ardından NB Grup Genel Müdürü Burak yaptığı açıklamada,
Karadayı Group gibi Erzurum’un yapı sektöründe Türkiye ye açılan penceresi durumundaki bu kurumun hayata geçirdiği uygulamanın gerekliliğine ve önemine dikkat çekerek diğer yerel şirketlerin de biran evvel bu projeyi faaliyete geçirmesi husussundaki hassasiyetleri dile getirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.