Erzurum Haber Girişi : 22 Şubat 2016 22:00

Karadayı mağdurlarına müjde... TOKİ onayladı...

Karadayı mağdurlarına müjde... TOKİ onayladı...
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Hasan-i Basri, Çatyolu, Akkent 4 ve New City adı altındaki özel bir firmanın yapmış olduğu projelerle ilgili basın açıklaması yaptı.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Hasan-i Basri, Çatyolu, Akkent 4 ve New City adı altındaki özel bir firmanın yapmış olduğu projelerle ilgili basın açıklaması yaptı.

Açıklamada, şöyle denildi: "Hasan-i Basri, Çatyolu, Akkent 4 ve New City adı altındaki özel bir firmanın yapmış olduğu projelerden mağdur olan vatandaşlarımızın mağduriyetleri Sayın Başbakanımızın talimatları doğrultusunda Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğiyle; mağdur vatandaşların ilgili şirket ile olan uyuşmazlıkları çerçevesinde her türlü hukuki hakları saklı kalmak kaydıyla yeni bir alanda peşinatsız 20 yıl (240 ay) vadeli ödemeler daire tesliminde başlamak üzere, hazırlanan proje TOKİ tarafından onaylanmış olup, mağdur vatandaşların talepleri esas alınarak yapım ihalesi başlatılmıştır. Çok yakın zamanda inşaat temellerinin atılacak olduğu kamuoyuna ve ilgililerine saygıyla duyurulur." 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • genel secim ak partı yerel secim artık boş kimse kurura bakmasın 01 Ocak 1970 02:00

    ya bu kıralar a cozum bulun artık 4 sene onceye bakıyorumda şimdi ev sahipleri kira fiyatlarını nerdeyse bir asgari ucret alanla aynı yapacaklar ev yapında vallahi artık beklemekten bıktık

  • veyis 01 Ocak 1970 02:00

    sayın sekmen çok doğru yapmıştır.inşaat yapan firma ruhsat almak zorundadır.sayın mehmet sekmene teşekkür ediyorum

  • serkan kurt 01 Ocak 1970 02:00

    tek vekil prof dr kamil aydın hocamızın meclisdeki new city mağdurlarına yönelik çalışmalarını takdirle karşılıyoruz.bakan başbakandan çözümlenmesi yolundaki gayretlerini takdire şayan buluyoruz.maalesef aynı çalışmaları iktidar vekillerinden göremiyoruz.

  • RAMAZAN TAŞTAN 01 Ocak 1970 02:00

    MÜJDEYİ GİT MEHMET SEGMENE VER BANA DEĞİL BÖYLE MAĞDURİYET GİDERİLMEZ KESTİĞİ CEZALAR IN MAHKEMEDE HESABNI VERECEK BEDAVA MI VERİYORDA MÜJDELİ HABER YAPIYORSUNUZ

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Verdigimiz paralar pesinat sayilacak mi