Erzurum Haber Girişi : 25 Ocak 2012 13:37

Karadayı'ya sürpriz teşekkür pastası

Karadayı'ya sürpriz teşekkür pastası
Karadayı İnşaat ev sahiplerinin sürpriz teşekkür pastası ile ödüllendirildi. Kısa sürede tamamlanıp teslim edilen Akkent site sakinleri memnuniyetlerini bildirmek için Karadayı inşaatı ziyaret ederek genç iş adamı Ahmet Karadayı’ya teşekkürlerini bi
Erzurum Ajans-Karadayı İnşaat ev sahiplerinin sürpriz teşekkür pastası ile ödüllendirildi. Kısa sürede tamamlanıp teslim edilen Akkent site sakinleri memnuniyetlerini bildirmek için Karadayı inşaatı ziyaret ederek genç iş adamı Ahmet Karadayı’ya teşekkürlerini bildirdi.
Erzurum’da hızlı gelişen inşaat sektörü arasındaki yerini alan Karadayı inşaat 3 ay içerisinde tamamlayıp konut sahiplerine teslim ettiği ev sahiplerinden övgü dolu sözler aldı.
Kısa bir sürede ucuz ve kaliteli binalara kavuştuklarını söyleyen konut sahipleri evlerinin huzurlu bir şekilde hiçbir sorunun yaşanmadığı yaşanabilir bir site içerisinde bulunmasından memnuniyet duyduklarını dile getiren konut sahipleri yanlarında getirdikleri sürpriz teşekkür pastası ve çiçeklerle Karadayı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karadayı’ya teşekkür etti.

Karadayı inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karadayı ise müşteri memnuniyetinin kendileri için önemli olduğunu söyledi. Birçok inşaat yapımını gerçekleştirdiğini belirten Karadayı yapımını gerçekleştirdiği binalar içerisinde ki üyelerin mutluluğunun her şeyden önemli olduğunu dile getirdi.
K
onuşmaların ardından site üyelerinin sürpriz pastasını ev sahipleri ve Karadayı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karadayı birlikte keserek evlerinin hayırlı olması dileklerini paylaştı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • isimsizisimq 01 Ocak 1970 02:00

    kiranızı veriyor değil mi?

  • memur 01 Ocak 1970 02:00

    Keşke birde sattığı evlerin tapusunu verse biz 4 yıl önce Karadayıdan ev aldık hala tapumuzu alamadık

  • c blok sakini 01 Ocak 1970 02:00

    KÜLLİYEN YALAN!!!!!!!!!!!!!!!! C BLOK HALA İNŞAAT HALİNDE. MİLLET İKİ AY OLDU TAŞINALI. BİZ HALA TAŞINAMADIK. HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ. YA ÇIKIP DERSİN Kİ KİRALARINIZI VERİYORUM, YA DA HAKKIMIZI HELAL ERMEYİZ. EĞER BÖYLE YAPARSAN ÇOK AH ALIRSIN KARADAYI.. BİTMEYEN AKKENT C BLOK SAKİNLERİ