Spor Haber Girişi : 19 Kasım 2014 22:28

Karate kervanı Samsun yollarında

Karate kervanı Samsun yollarında
Türkiye Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası Samsun'da yapılacak. Müsabakalar öncesinde Erzurum kafilesi Samsun'a iddialı gitti.
Erzurumajans-Türkiye Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası Samsun'da yapılacak. Müsabakalar öncesinde Erzurum kafilesi Samsun'a iddialı gitti.

Karateciler bu kez Samsun'da tatamiye çıkıyor. Türkiye Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası 20-22 Kasım tarihlerinde Samsun'da yapılacak. Yine Milli Takım Seçme müsabakaları da 23 Kasım 2014 tarihinde gerçekleştirilecek. Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenen ve Samsun GHSİM'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan müsabakalara bir çok ilden onlarca sporcunun katılması bsekleniyor. Erzurum kafilesi de Karata Bölge Başkanı ve Karate Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Ahmet Çelebi yönetiminde Samsun'a gitti. Muhammet Çelebi ve Emre Karataş'ın antrenörlük yapacağı kafile Türkiye şampiyonasına iddialı bir şekilde giderken kafileyi Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Şinasi Polat uğurladı. Polat, karatecilerden zafer beklediğini belirterek, Milli takıma çok sayıda Erzurumlu sporcunun seçileceğine inandığını söyledi. Polat, "Karate Erzurum'da müthiş bir potansiyele sahip, ulusal ve uluslar arası müsabakalarda da yüzümüzü güldüren sonuçlara ve derecelere imza atıyorlar. İnanıyorum ki, Samsun'dan da çok iyi neticelerle Erzurum'a dönecekler" diye konuştu. Karate Bölge Başkanı Ahmet Çelebi de, Samsun'da start alacak olan Amüt, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası ile Milli takım seçmelerinde en iyi şekilde mücadele ederek madalyaları toplayacaklarına inandığını söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.