Spor Haber Girişi : 07 Eylül 2015 15:00

Karatede volkan patladı

Karatede volkan patladı
Erzurum Çelebispor'un işitme engelli karatecisi Volkan Kardeşler, Türkiye şampiyonu olarak bir tarih yazdı.
Erzurumajans-Erzurum Çelebispor'un işitme engelli karatecisi Volkan Kardeşler, Türkiye şampiyonu olarak bir tarih yazdı.

Ankara'da yapılan İşitme Engelliler Karate Türkiye Şampiyonası'na katılarak-75 kiloda tatamiye çıkan genç karateci Volkan Kardeşler, tüm rakiplerini mağlup ederek Türkiye şampiyonu oldu. Milli sporcu, bu başarısı ile İşitme Engelliler Avrupa Karate Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Genç antrenör Murat Yalçın nezaretinde tatamiye çıkarak başarılı bir performans gösteren Türkiye şampiyonu Volkan Kardeşler, Avrupa şampiyonu olmak için şimdiden yoğun tempoda çalışmalara başlayacağını söyledi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil de, Erzurumlu işitme engelli karateci Volkan Kardeşler'in Türkiye şampiyonu olarak Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Biz sporun her dalında gelen madalyanın ve derecenin gururunu yaşıyoruz. Bu başarı engelliler kategorisinde olunca, çok daha farklı duygular içerisine girebiliyoruz. Volkan kardeşimiz işitme engelli bir sporcumuz ancak kendisi çalışmayı çok seven ve sporda başarıyı arzulayan birisi, kendisini bu başarısından dolayı tebrik ediyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.