Bölge Haber Girişi : 07 Nisan 2011 15:11

Karayazı ve Çat spor salonuna kavuşacak!..

Karayazı ve Çat spor salonuna kavuşacak!..
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün 2011 yılı projeleri arasında Çat ve Karayazı ilçelerinin spor salonları da bulunuyor. Eski Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'ın girişimleri sonucu Karayazı ve Çat ilçelerine spor yapılması ile ilgi proje kab

Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 2011 yılı projeleri arasında Çat ve Karayazı ilçelerinin spor salonları da bulunuyor. Eski Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın girişimleri sonucu Karayazı ve Çat ilçelerine spor yapılması ile ilgi proje kabul edilmişti.

İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katılan Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Memduh Ceyhan, Karayazı ve Çat ilçelerine 250 seyirci kapasiteli spor salonu yapacaklarının müjdesini verdi. Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk Başkanlığında yapılan İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda konuşan Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Memduh Ceyhan, 2011 yatırım ve projeleri kapsamında Çat ve Karayazı ilçelerine spor salonu yapacaklarını belirterek, “Spor salonu olmayan ilçemiz kalmayacak. Bu iki ilçemize de 250 seyirci kapasiteli birer spor salonu yapacağız” dedi.

Ceyhan, bu yıl inşaat sezonu içerisinde Oltu ve Horasan İlçelerindeki spor salonlarının bakım ve onarımını yapacaklarını belirterek, mevcut spor tesislerinin de dış cephelerinde mantolama çalışması yapacaklarını ifade etti.

İl Koordinasyon Kurulu toplantısına Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Memduh Ceyhan’ın yanı sıra Tesisler Şube Müdürü Şinasi Polat da katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.