Medya Haber Girişi : 02 Kasım 2015 14:31

Kardelen TV seçimin nabzını tuttu...

Kardelen TV seçimin nabzını tuttu...
Erzurum'un sesini bütün ülkeye duyuran ve uydu üzerinden yayın yapan Kardelen TV yine Erzurumluları ekranına kilitlemeyi başardı.
Erzurumajans-Erzurum'un sesini bütün ülkeye duyuran ve uydu üzerinden yayın yapan Kardelen TV yine Erzurumluları ekranına kilitlemeyi başardı. 

Kardelen TV'de Soner İstanbullu yönetiminde Deniz Gez'in moderatörlüğünde "Seçim Özel" programında İHA Bölge Müdürü Ayhan Türkez ile Gazeteci Yazar Esat Bindesen'in yorumları izleyenleri adeta ekrana kilitledi.

'Doğru yorum, doğru haber' yayın anlayışıyla ekranlarını izleyicilerine açan Kardelen TV, dün gece 1 Kasım seçim sonuçları ve analizlerinin yapıldığı programlarla Erzurumluların en çok seyrettiği ekran oldu.

Telefon bağlantılarıyla, anında gelişen seçim olaylarını ekranlarına taşımakla ve konuklarıyla Erzurum'da seçimin nabzını tutan Kardelen TV dün akşam izleyicilerinden tam not almayı başardı.

İHA Bölge Müdürü Ayhan Türkez ile Gazeteci Yazar Esat Bindesen'in seçimle ilgili tarafsız yorumları dikkat çekerken, seçime katılan partilerin tek tek analizlerinin yapılması, seçimin kazananı ve kaybedeninin yorumlanması izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.